Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth sluchátka

Od: silvie* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, prosím velmi o pomoc. Zakoupila jsem si již potřetí bluetooth sluchátka Silvercrest SBKO 4.0.D.1. Sluchátka se spárují, název se objeví v kolonce párovaná zařízení. Snažím se na to kliknout a připojit, ale vůbec nereaguje. Neukáže se třeba ani nepřipojeno, nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi hloupá rada. Restart telefonu nepomohl?
U dcery jsem měl ještě problém v tom, že nebylo volné místo na úložišti a telefon v liště psal, že některé funkce systému díky tomu nemusí fungovat. Po promazání a restartu to běželo.
Závada se projevovala přesně jak píšete.

hodnocení

0x

Mě na tenhle problém pomáhá vypnout a po chvíli zase zapnout celej BT v ntb.

doplněno 27.09.20 22:52:

Aha, a co ještě odebrat všechna předchozí sluchátka ze seznamu zařízení. Všechny "silvercrest" a cokoliv jim podobný.

Pak zkusit znovu připojit ty, která aktuálně používáte.

Bluetooth sluchátka
silvie*
hodnocení

To jsem zkoušela a bohužel nic. Já se připojuji k telefonu. Zkoušela jsem restartovat, vypínat, zapínat a nic. Ale děkuji

olinl
hodnocení

0x

Některý z rádců zde na poradně popisoval nekompatibilitu (spolupráci) mezi systémy bluetooth sluchátek a telefonu resp. verzí Androidu. Mám dojem že se jednalo o bluetooth 3 u Androida a u sluchátek o bluetooth 5. Zkusil bych po nainstalování sluchátek optimalizovat systém a stáhnout aktualizace (pokud budou pro bluetooth). Další by bylo RESTARTOVAT telefon, případně i vypnout a zapnout sluchátka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]