Chcete obyčejné (tedy předpokládám levné), ale ne čínské, to se ovšem navzájem vylučuje. Na druhou stranu, i v Číně se vyrábí slušné a zaplatitelné hodinky jako třeba Huawei Watch GT2, GT2e, GT2Pro. Řekl bych, že chytré hodinky se kupují proto, aby z nich uživatel měl užitek..a ne jen aby ušetřil co nejvíc.
jank*
Ve všem s Vámi souhlasím, ale asi nebudu používat hodinky moc často, takže nechci drahé. Navíc mi vadí čínský režim, totalita, ... Proto nechci čínské.
Jojo, ukázkové demokracie. Kde šičky shoří i se zamčenou fabrikou ..
synerb
Jo panáček chce nekoupením čínských hodinek tu zemi ekonomicky zničit, ahaaa
priklad11*
Tak mám asi 800 objednávek z Číny. Řekl bych že kvalita převyšuje cenu. Tím myslím, že se nechá koupit i šunt, ale cena tomu odpovídá. Nebudu podporovat české zlodějské podnikatele. Takové internetové obchody jako Vevio a pod kteří ani neodpovídají za kvalitu a jen přeprodávají zboží z Číny. Bohužel i značkové obchody nabízejí zboží které pochází z Číny za patřičně vyšší cenu. Přidaná hodnota je jediná, že odpovídají za kvalitu a sem tam někdy zajistí český návod.
To já mám rád i americké věci a ani mi nevadí že USA vypálily Mi Lay. Vyvraždily spoustu lidí ve Vietnamu, Afghanistánu, rozvrátily Jugoslávii, podporují teroristické režimy... A s jejich činností proti lidem, byť zdůvodněnou humanitárním bombardováním taky nesouhlasím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.