Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky, jakou značku, ne Čína

Od: jank* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den. Chci si koupit chytré hodinky, nechci čínské. Jaké značky nejsou čínské?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To se dost těžko radí, když i Apple vyrábí hodinky v Číně...

Mám obavu, že Korejský Samsung bude asi samotný, možná jeden z mála nečínských výrobců.

Já mám od známého čínského výrobce a jsem spokojen.

hodnocení

0x
Samsung, teď jsem si koupil Samsung Galaxy watch a super spokojenost.
jank*
hodnocení

Samsung jsou pěkné, ale chci nějaké obyčejné. Nevíte jinou nečínskou značku?

hodnocení

0x
Chcete obyčejné (tedy předpokládám levné), ale ne čínské, to se ovšem navzájem vylučuje.
Na druhou stranu, i v Číně se vyrábí slušné a zaplatitelné hodinky jako třeba Huawei Watch GT2, GT2e, GT2Pro. Řekl bych, že chytré hodinky se kupují proto, aby z nich uživatel měl užitek..a ne jen aby ušetřil co nejvíc.
jank*
hodnocení

Ve všem s Vámi souhlasím, ale asi nebudu používat hodinky moc často, takže nechci drahé. Navíc mi vadí čínský režim, totalita, ... Proto nechci čínské.

Tak to rychle vypnout a zahodit PC,mobil,TV,svléknout kalhoty,boty, No pomalu vlastně vše

Bo Čína.*bum*

au1
kdy jste se naposled dival na stitek na obleceni, uz peknych par let se hadry s botama nedelaji v Cine, ale v Bangladesi a na Filipinach :)

Tak to se velice omlouvám za šíření fake news, já celou dobu myslel, že ty křápy co vydrží cca.půl roku,

vyváží komunistická Čína a ono to Filipíny a Bangladéš c c c c c*hi*

Jojo, ukázkové demokracie. Kde šičky shoří i se zamčenou fabrikou ..

synerb
Jo panáček chce nekoupením čínských hodinek tu zemi ekonomicky zničit, ahaaa *bzum* *smich*
priklad11*

Tak mám asi 800 objednávek z Číny. Řekl bych že kvalita převyšuje cenu. Tím myslím, že se nechá koupit i šunt, ale cena tomu odpovídá. Nebudu podporovat české zlodějské podnikatele. Takové internetové obchody jako Vevio a pod kteří ani neodpovídají za kvalitu a jen přeprodávají zboží z Číny. Bohužel i značkové obchody nabízejí zboží které pochází z Číny za patřičně vyšší cenu. Přidaná hodnota je jediná, že odpovídají za kvalitu a sem tam někdy zajistí český návod.

Co má společného totalita, s používáním hodinek, hodinky buď fungují, nebo nefungují. Bez ohledu na to, jakou mají nálepku.

hodnocení

0x

To já mám rád i americké věci a ani mi nevadí že USA vypálily Mi Lay. Vyvraždily spoustu lidí ve Vietnamu, Afghanistánu, rozvrátily Jugoslávii, podporují teroristické režimy... A s jejich činností proti lidem, byť zdůvodněnou humanitárním bombardováním taky nesouhlasím...

id
hodnocení

0x

Garmin,USA, kvalitni,levne jak pro koho.

Největší výrobní závod, Garmin (Asia) Corporation je situován ve městě Sijhih na Tchaj-wanu (Čína)?

id

Tak pardon za spatnou informaci, fakt jsem to netusila. Nic to nemeni na skutecnosti, ze u nas v rodine vede tato znacka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]