Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konektor k kotli

Od: acs22® odpovědí: 3 změna:

Zdravím prosím o radu poškodil se mi na plynovém kotli Mora-Top Helios nějaký konektor a vypadli proštřední drátky,ale nevím jak se jmenuje,zda by někdo dle fotky někdo poznal?Moc by mě to pomohlo.

Děkuji

Konektor k kotli
Konektor k kotli #2
Konektor k kotli #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokiaľ sú v tých dierach na poslednej fotke šróbky a boli tam zapojené drôty, tak je to "nasúvacia svorkovnica na kábel", prípadne "rozpojiteľná svorkovnica na kábel". (Protikus je rozpojiteľná svorkovnica do DPS.)

Aký je to ale presne typ, to si budete musieť vyhľadať v katalógu sami:

soselectronic.cz/...

tme.eu/...

doplněno 25.09.20 22:34:

Tu je to aj predrátované - je to ono?

expos.cz/...

Nie, nie je. Tá vaša má 6 pinov. Tá na expos.cz má dohromady 8, z toho 7 pozícií je osadených.

hodnocení

Podařilo se mi sehnat novou u staré byl poškozený jeden kontakt tak jsem rád,že e to vyřešilo.Děkuji za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]