Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox jaky vybrat

Od: truba007 odpovědí: 3 změna:
Zdravím, je tu nejaky majtel xboxu?
Do ted mam ps3,ale libi se mi u xboxu conect hry,hlavne kvuli detem, ze by je to mohlo bavit.chtel bych koupit nejaky pouzity do 3500,-,zajima me zda musim platit nejake členství kdyz chci hrat neco po síti, treba gta v. Jsk je to s konectem,je to dobré?co jsem tak hledal tak adi xbox 360?pak jsou jeste rozdeleny podle vnitrni pameti?diky za info

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

2x

Zdravím, zřejmě máte na mysli Kinect. No nemáte moc na výběr jelikož Xbox ONE s kinectem do 3500,- nepořídíte ani z druhé ruky. Xbox 360 s kinectem za cca 2000,- z bazaru není problém a zbyde Vám i na hry. Ano abyste mohl hrát online je potřeba zlaté člentsví které vyjde 4 stovky na tři měsíce. Před pár lety jsem měl Xbox 360 s kinectem a musím říct že Kinect funguje skvěle a zpotí se u toho jak děcka tak rodiče *smich* Doporučuji hru jménem Kinect Adventures. A určitě kupte xbox s větším uložistěm jinak nebudete moct stahovat hry (jen když máte zlaté členství) a ani tam neuložíte postup ve hře, jelikož 4 GB které má ten základní xbox se hned zaplní.

truba007
hodnocení

A lze na nem hrat hry,ikdyz si zadne clenstvi neplatim?samozdrejme ne online verzy hry ale story mode,či jak to mazvat

hodnocení

0x
Ano, když si koupíš hry na disku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]