Nejste přihlášen/a.
Pořídil jsem si projektor, takže mám úhlopříčku skoro 4 metry a hledám adekvátní zvukovou aparatůru. Místnost kde promítám je malá max 5x5 metrů do stropu 3 metry. Budu vděčný za jakýkoliv tip.
Když už budeš chtí kvalitní ozvučení 5.1, tak vyhoví domácí kino, třeba něco z toho:
Pokud ti bude stačit stereo, klidně stačí zesilovač cca 2 x 15 W RMS výkonu + dvě trochu lepší bedny, Včera jsem si koupil
a jsem spokojený. Pro ozvučení TV a PC úplně stačí.
Jenom nechápu, proč sis koupil projektor do takto malé místnosti.
Mít 4 m úhlopříčky v tak malé místnosti je prostě kravina. Slyšel jsi někdy o optimálních pozorovacích úhlech? A proč by mělo být ozvučení 5.1 nevhodné? To mi teda vysvětli.
Snad ti to bude jasnější z tohoto odkazu:
U nejvyšších rozlišení je možné se dívat i poměrně z blízka, ale háček je v tom, že nepostřehneš naráz vše, co je na obrazovce, resp. projekční ploše. Jako bys pozoroval velké plátno kina z pěti metrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.