Nejste přihlášen/a.
Mám tuten telefon. Poslal jsem si na něj přes BT pár obrázků v zipu, ten to přijal a zobrazil. Zdrojový zip na PC jsem smazal a z telefonu jej teď nemohu dostat - on tam v podstatě "jako"není. SD kartu jsem měl venku, prozkouml jí v PC, i systémové soubory, nic. Takže to musí být v paměti telefonu - a tam mám jen omezený přístup daný systémem MT. Není tu na to nějaký machr, kdysi jste mě tu dobře poradili se zmizelými kalendářními daty.
Zkusil bych úložiětě mobilu prohlédnout v nějakém lepší manažeru, třeba v TotalCommanderu s potřebným pluginem. Třeba je ten zip někde v nějakém temp adresáři zahrabaném v systému a na kartu se uložily jen náhledy. Nebo tak něco.
Ale jen tipuji, mobil s Win jsem měl v ruce naposled někdy před deseti lety, nevím jak dnes pracují se sobubory. Ale snad to bude podobné jako to dělá desktopový Win. Zkuste si i na mobil nainstalovat nějaký chytřejší souborový manažer, třeba se v něm soubor zobrazí (nebo alespoň vlastnosti a cesta ke zdrojovým souborům)
Ten telefon má operační systém Windows Phone, takže není problém propojení s PC se systémem Windows (kdysi jem ho také měl). Takže pokud soubory v telefonu jsou, snadno je lze převádět (přetahovat). Je to jako z disku na disk.
Ferax: No nwm. Já si myslím, že telefon nějaké složky schovává. Na té SD kartě to taky vypadá jinak, když je v mt a když je v pc. Zaškrtnuto mám zobrazit všechno, systémové složky a tak. Obrázek je jenom pro ilustraci, takhle to vypadá když připojím mt k pc, ale není to můj telefon, zkusím sem pak třeba zítra dát screenshot.
Dobrý den, zkusil bych mobil zcela vypnout a potom zase zapnout - paměť by se měla vymazat / vyčistit. Zdravím!
pansvacinka - já jsem špatně pochopil dotaz, resp. myslel jsem si, že chcete něco dostat z paměti (vymazat), ale Vy chcete dostat zpět soubor.
použij program Recuva pro obnovu smazaných souborů, akorát mu musíš říci z kterého media to má načíst, jestli z SD karty nebo z HDD a kterého...je česky. Hodně zdrau
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.