Nejste přihlášen/a.
koupil jsem si telefon nokia 6300 a neni tam kalkulačka!skoušel sem přeinstalovat softvér ale,bez úspěchu!prosím poraďte co stím!
A kde jsi ten mobil koupil/a? Jako nový nebo použitý? 6300 kalkulačku má,to si jsem jistý.
Když si pročteš ten první odkaz,tak zjistíš že jediné co ti zbývá je že si musíš tuto kalkulačku doinstalovat.Neměl by to být problém.Stačí trochu pohledal na Google...
Jednu freeware java kalkulačku jsem ti našel zde : porse.cz/...
Ale jak říkám,stačí trochu pohledat a najdeš jich spouty...
ten telefon sem koupil na aukru,je asi 2 roky starý!vono by to asi chtělo přeinstalovat celý softver,protože telefon se dost často sám od sebe restartuje!jenže když sem to přeinstalovával přes nokia pcsuite tak to nepomaha,protože bych při přeinstalaci měl přijít o všechny data a nastavení,ale nebylo tomu tak všechno mně tam zůstalo!tak to vypadá na servis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.