Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6300 není tam kalkulačka-proč?

Od: holatko odpovědí: 11 změna:

koupil jsem si telefon nokia 6300 a neni tam kalkulačka!skoušel sem přeinstalovat softvér ale,bez úspěchu!prosím poraďte co stím!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, nemá ji. Zkus ji doinstalovat jako aplikace. Třeba najdeš něco vhodného zde:

caller.cz/...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Určitě není v Organizéru ani po přeinstalaci softu?

holatko
hodnocení

ne není nikde!

pepyk93*
hodnocení

0x

A kde jsi ten mobil koupil/a? Jako nový nebo použitý? 6300 kalkulačku má,to si jsem jistý.

Když si pročteš ten první odkaz,tak zjistíš že jediné co ti zbývá je že si musíš tuto kalkulačku doinstalovat.Neměl by to být problém.Stačí trochu pohledal na Google...

Jednu freeware java kalkulačku jsem ti našel zde : porse.cz/...

Ale jak říkám,stačí trochu pohledat a najdeš jich spouty...;)

holatko
hodnocení

ten telefon sem koupil na aukru,je asi 2 roky starý!vono by to asi chtělo přeinstalovat celý softver,protože telefon se dost často sám od sebe restartuje!jenže když sem to přeinstalovával přes nokia pcsuite tak to nepomaha,protože bych při přeinstalaci měl přijít o všechny data a nastavení,ale nebylo tomu tak všechno mně tam zůstalo!tak to vypadá na servis

petrr*
hodnocení

0x

Ahoj já mám také nokii 6300 a kalkulačku tam mám, musíš pohledat a doinstalovat, ale nejspíš se pořádně ještě podívej zda ji tam opravdu nemáš ;)

pepyk93*

Možná může být přesunuta jinam,třeba do složky Zprávy.Zkus se ještě podívat...;)

holatko
hodnocení

není nikde všechny složky sem už prošel

pepyk93*

Tak ji tam zkus doinstalovat...;)

Kde je problém?

raadek*
Nevim co tam mas za software, ale ten mobil ho ma standardne v organizeru. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]