Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním takové více vzácné LPčka co se v ČR neprodávali možná ani v dobách své slávy.
Našel jsem je pouze na stránkách Discogs kde koupíte snad všechno
Má někdo s nákupem u nich zkušenosti? Taky mě zajímá zda lze obejdnávat do ČR. Je to něco jako aukro, jsou tam různí prodejci a to LP co zrovna chci je hned v Německu.
Sem tam na Discogs nakupuji. Od prodejců z ČR, ale i jiných států po Evropě (Německo, Řecko, Španělsko, Velká Británie).
Ale je to, jak říkáte, bazar. Takže záleží na reputaci prodejce - tu si důkladně zkontrolujte. Zejména to, zda uváděný stav desek odpovídá realitě, nebo má prodejce tendenci realitu přikrášlovat. Výhodou je to, že větší prodejci mají kalkulace na poštovné, takže přesně víte z popisu, zda zasílají do ČR a co vás to bude stát. Bohužel jsou gramodesky docela těžké, a to se projevuje na nutnosti dobrého balení a ceně dopravy. Ze zámoří bych bral opravdu jen rarity, kde by mi nezáleželo na ceně dopravy a nutnosti celního řízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.