Nejste přihlášen/a.
na strankach msi vse v podpoře je prazdne desku mam dva roky nejake drivery jsem nekde sosnul ale origo je origo jde o to ze deska kterou jsem pred dvouma rokama kupoval jako novinku snad neni podporovana v manualu jsem mel ze umi windows 7 8 a 10 ale na starsi musim stahnout usb 3.0 ted tuhe samou vyrabi firma asus ale ma jinej driver na grafiku gigabyte jsem zatim nezkousel
ja sam nevim co to ma znamenat hold tam pujde mnou nenavideny windows 10 ktery snad si ovladace nataha sam v nastaveni hardwaru jenze kdyz neni oficialni podpora od msi asi jsem na vlasku musim ted hrozne davat pozor abych svou instalaci windows nejak neshodil pokud tedy msi nema nejaky castečný výpadek donedávna jsem tohle znal u lidi částečně spí částečně bní a jsou sevření spánkovou paralizou ale že bych tohle někdy slyšel o webu msi? =D že by fungoval na půl ale ostatní firmy tuhle podobnou mainboard s podobným názvem končícim na 110m vyrábí nejak se v ty modernizaci motám donedávna jsem jel na počítači dual core v soketu lga77 a celkem spokojenost a windows 10 mne ani trochu nezajimal a ani mi vubec nechybel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.