No třeba honor náramky se samsungy fungují podivně oproti fungování na huawei/honor telefonech...
roman1*
Proč myslíte že podivne?
motak
Protože mám vlastní zkušenost. Třeba po přečtení se nesmaze notifikace z naramku, nějaké notifikace nechodí. v naramku jsou jiné položky menu když je pripojeny k samsungu a když k huawei atd...
roman1*
Aha, děkuji za váš postřeh. Zkusím se ještě kouknout po internetu A nemáte nějaký tip na naramek pro Samsung?
Osobně bych hlasoval pro náramek, který má vestavěný GPS. Pokud náramek GPS nemá, je jeho plnohodnotné využití k mnoha sportům problematické až nemožné. Ale záleží na tom, k čemu ho vlastně chcete použít.
motak
Ale je možný,že xiaomi to ma lip vyřešené než huawei. Pokud ma náramek GPS,výrazně roste spotřeba...záleží co preferujete.
Aplikace Mi Fit je celkem univerzální. Podívejte se do komentářů na GooglePlay, jestli si tam někdo nestěžuje na nekompatibilitu s tímto typrem telefonu. A pokud ano, tak co přesně mu nejde. Moje zkušenost je, že současná verze aplikace dělá na některách telefonech problém se spárováním. Vyřešil jsem to tak, že jsem stáhl z archívu starší verzi 4.0, v ní spároval náramek a pak teprve aplikaci přes GooglePlay aktualizoval na současnou verzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.