Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou smart tv 43?

Od: libor007® odpovědí: 10 změna:
Přátelé, doporučíte nějakou smart tv 43"? Papírově si vybrat umím, ale člověk už nezjistí charakteristiky jako svižnost systému apod. Je mi taky jasné, že každý výrobce má nějaké pro a proti u svého řešení... Díval jsem se na nějaké samsungy,lg, philipse a moc moudrý z toho nejsu. Nepasu po hardcore ultra rozlišení a podobných zbytečnostech. Uvítám ale bezproblémovou podporu hbbtv, youtube apod s výhledem na nějakou sw podporu výrobcem i do budoucna. Cenově bych se rád držel v hladině 10-15000. Vaše tipy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

LG je v HbbTV stabilní, YT, HBO, Netflix taky. DLNA a WiFi sdílení mezi přístroji (notebook, tamblet, mobil) rovněž. Připojení na router kabelem, nikoli WiFi. S budoucností bych moc nekalkuloval, do pár let tu beztak máme novou vysílací normu, takže DVB-T2 půjde asik do kopru.

hodnocení

Co je za problém s wifi na routeru? Do budoucna půjdu přes síťový kabel, ale dočasně bych potřeboval řešit síť přes wifi...
jirib
Dáš wifi klienta za tv a 20cm kabelu...wifi v tv není potřeba.
priklad11*

Mám LG řady LB. Co se týče softvare mazání naladěných programů a změna stopy Audia katastrofa, ale DLNA i Miracast bez problému. Něco musím pustit přes Miracast z tabletu na LG. Pochopitelně krkolomné. Za normálních okolností by to mělo jít spustit prohlížečem LG. Jenže ani ťuk. Co potřebují spustit třeba i klipy 3D tak v LG nepustím. No a Hbbtv nevím jak dopadne s novou normou. Na druhou stranu softvarově vyřešili H265. Ovšem žádný zázrak to není.

Přes wifi nejsou televize této cenové relace moc stabilní.

hodnocení

2x

Mám chytrou Panasonic a spokojenost veliká.

U LG mě kdysi štvala nemožnost snadného seřezení programů. Philips má seřazení také trochu kostrbaté.

Nyní je to u LG tak, že označím (zafajfknu) program, nebo více programů, posunu šipkama na určené místo a dám OK. Jestli je toto pro někoho složité, tak potom nevím...

Říkám, že to bylo kdysi. Jak to je teď netuším.
Panasonic to takhle měl už před lety.

hodnocení

A co ty philipsy s androidem?

reno888
hodnocení

0x

Tak díval jsem se zde parametry jsou tam zadány nativní rozlišení 4k uhd počítat do budoucna (full hd už nemusí za nějaký čas fungovat pořád s tím čarují nebo podívat se na nějaký film v lepší kvalitě )

dále třeba typ tuneru podpora.. DVB-C/T/T2/S/S2 pak spotřeba energetická třída A - A+

jinak se výrobci předhánějí v kvalitě obrazu vybíral bych ze značek Samsung LG Panasonic

konkretně tento model to by mohl stačit vašim požadavkům.

Já když jsem vybíral bednu tak jsem kupoval u nás ve Štatlu kdyby odešla v záruce abych jim to mohl hodit na hlavu.. i když byla na netu třeba o 300kč levnější .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]