Nejste přihlášen/a.
LG je v HbbTV stabilní, YT, HBO, Netflix taky. DLNA a WiFi sdílení mezi přístroji (notebook, tamblet, mobil) rovněž. Připojení na router kabelem, nikoli WiFi. S budoucností bych moc nekalkuloval, do pár let tu beztak máme novou vysílací normu, takže DVB-T2 půjde asik do kopru.
Mám LG řady LB. Co se týče softvare mazání naladěných programů a změna stopy Audia katastrofa, ale DLNA i Miracast bez problému. Něco musím pustit přes Miracast z tabletu na LG. Pochopitelně krkolomné. Za normálních okolností by to mělo jít spustit prohlížečem LG. Jenže ani ťuk. Co potřebují spustit třeba i klipy 3D tak v LG nepustím. No a Hbbtv nevím jak dopadne s novou normou. Na druhou stranu softvarově vyřešili H265. Ovšem žádný zázrak to není.
Mám chytrou Panasonic a spokojenost veliká.
U LG mě kdysi štvala nemožnost snadného seřezení programů. Philips má seřazení také trochu kostrbaté.
Tak díval jsem se zde parametry jsou tam zadány nativní rozlišení 4k uhd počítat do budoucna (full hd už nemusí za nějaký čas fungovat pořád s tím čarují nebo podívat se na nějaký film v lepší kvalitě )
dále třeba typ tuneru podpora.. DVB-C/T/T2/S/S2 pak spotřeba energetická třída A - A+
jinak se výrobci předhánějí v kvalitě obrazu vybíral bych ze značek Samsung LG Panasonic
konkretně tento model to by mohl stačit vašim požadavkům.
Já když jsem vybíral bednu tak jsem kupoval u nás ve Štatlu kdyby odešla v záruce abych jim to mohl hodit na hlavu.. i když byla na netu třeba o 300kč levnější .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.