Nejste přihlášen/a.
Nejdou mi čtv K 26 ale EPG jde. Když jde EPG a signál je 0% tak kde je chyba? Muže jít EPG bez obrazu a zvuku? Teletext nejde.
Ještě mě napadlo, jestli opravdu na kanálech České televize se zobrazuje EPG a další věci nejdou a signál je špatný, tak je možné, že ten přijímač (televize nebo set-top-box) nedokáže z poškozených dat získat bezchybný zvuk, obraz a teletext, a tak to ani nepřehraje nebo nezobrazí, ale EPG z těch dat dokáže získat a informace zobrazí.
Chyba může být v přijímači (zkuste jiný, každý přijímač může zvládat horší signál různě) nebo v anténním systému (anténa s malým ziskem, na nevhodném místě, nevhodně nasměrována, poškozený kabel, kabel s velkým útlumem, rozbočovače, slučovače, špatný zesilovač, špatné napájení zesilovače nebo zesilovač na nevhodném místě, ten měl by být umístěn co nejblíže k anténě). Signál může být rušen nějakým vzdáleným vysílačem na stejném kanálu, vysílající buď stejný nebo jiný obsah nebo je signál slabý a je potřeba anténa s velkým ziskem (mě se osvědčila v minulosti anténa typu Xcolor nebo jiná dlouhá Yagi s více prvky). To vše by měl určit člověk s potřebnými znalosti a vybavením přímo na místě.
dobrý ale pro tazatele asi moc náročný,, on totiž používá USB tuner Aver Media a domnívám se že nemá ani pořádnou anténu...hodnotím 2 body..
Taky mě to taky nejede vysílač štatl_ Hády na nové 2 roky staré tv automatické ladění najde jen cca. 16 programů kde figurují programy uplakané dezinformační ČT a nějaké marketingové tv dále nějaké šílené rádia ty fachčí perfektně . Zkoušel jsem ruční ladění dle frekvencí kanálů psaných na netu ale nic nefunguje mimo těch 16 programů .
Máme ještě jednu televizi přes setobox tam ruční ladění zabralo tak aspon něco .
A kolik bys jich chtěl v terestriálním vysílání? Víc programů ještě chytneš na regionální síti vysílače (převaděče) na Barvičově ulici. Kanály 31, 46, 47
Nebo u fakultky na Jihlavské 43, 46, 47
ak čemu je ta informace dobrá? Jakou si pořídíte takovou budete mít...P.S. EPG se cysílá v jiných paktetech jako obraz a zvuk...tak když nevysílají obraz, neznamená že nejde EPG.
jako vtip dobrý...ty víš o elektrice akorát že kope...jinak nemáš představu jak to funguje a co je a co není možné...
Anténní signál není jenom elektrika. Je to elektromagnetické záření. Elektřina v přistroji generuje elektromagnetické záření, které se přenáší do jiného přístroje prostorem pomocí fotonů.
To znamená z antény do antény, z káblu ve zdi do detektoru káblů, v transformátoru z jedné cívky do druhé a tak podobně.
Tam jsem nemohl reagovat . Jsou to Prima a Prima +1,porovnej EPG ,je to stejný jen je to o hodinu posunuté. K čemu to je dobrý?
No že na co je to dobrý 2x Prima,to stejné?
Jinak prodávají spojené dvojsíto i čtyřsíto a tam to jako sfázují?
Mě pořád není jasný, proč do různých antén a podobných věcí mícháš ty dvě Primy. Jsou stejný, jen jedna jde o hodinu později.
protože ho zajímá kde co alen umí si to sám přebrat... a ptá se tady, protože si neumí najít kontakt na PRIMU a zetat se u nich, a to by ještě musel e-mailem a s formulací otázek by si asi neporadili ani tam, co vlasně chce..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.