Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace Navigon 40 - nefunguje reproduktor

Od: redbull® odpovědí: 1 změna:

Mám navigaci Navigon Easy 40 a po třech měsících přestal fungovat reproduktor - začal chrčet, poté byl zvuk trhaný a přerušovaný a nakonec přestal fungovat úplně. Na reklamaci nebyl čas, proto jsem reproduktor vyměnil za jiný (z mobilu). Situace se však opakovala jako přes kopírák. Připojil jsem tedy na navigaci reproduktor, který byl původně k discmanu jako externí a po cca 3 měsících opět to samé. Hlasitost používám nejvíc na polovinu, nenastavuji ji na maximum.

Máte někdo zkušenost, jak to vyřešit? Čím to může být, že navigace "odvaří" každý reproduktor?

Děkuji předem za reakce.

doplněno 22.12.12 22:14:

Reproduktor připojuji klasicky "natvrdo" - navigaci jsem rozmontoval, odpájel drátky od původního repráčku a propojil je s dráty od nového repráčku (z telefonu a z discmanu). Cca 3 měsíce denního používání to pokaždé fungovalo naprosto skvěle, pak najednou během týdne KO. Když vrátím reproduktor zpět do telefonu, tak nefunguje. Ta navigace ho prostě zničí.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Reproduktor připojujete k navigaci přes BlueTooth? A ten z discmana už v jiných zařízeních nefunguje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]