Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit mobil k PC přes USB?

Od: rust* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji nutně poradit, mám mobil Huawei a mám tam hodně fotek, které potřebuji dostat do Pc. Když jsem mobil připojil k PC přes USB kabel, tak se mobil začal pouze nabíjet a v PC se mi nikde nic neobjevilo o tom, že by to bylo propojené. Pak jsem ještě v mobilu našel nastavení USB, jestli chci mobil nabít, nebo přenést soubory, nebo přenést fotky, ale to mi také nepomohlo, v Pc se mi nikde nic neobjevilo, ani na liště, ani ve složce Tento počítač. Nevíte jak dostat fotky do PC? Mockrát děkuji za každou radu, těmto věcem nerozumím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jsou kabely jen pro nabíjení. Nemáš ho náhodou?

hodnocení

1x

Mám Huawie P10 Lite a po připojení jakéhokoli kabelu s konektory USB A a USB mikro pro mobil naskočí na mobilu upozornění Použít USB pro a teď jsou tam možnosti Přenášet fotografie, Přenášet soubory a Pouze nabíjet...Vyberu Přenášet soubory a v Tento počítač se objeví ikonka Huawie P10 Lite...a tam si už mohu dělat, co chci, jako s každým jiným diskem...hledejte složku DCIM a v ní Camera. Musíte ale vždy po připojení mobilu do portu USB potvrdit, co chcete dělat...jinak nic na PC nenajdete...žádný Huawei...A to používám různé kabely od různých mobilů s patřičnými konektory...HiSuite používám pro úpravu kontaktů, SMS, poznámky a pod.

Toto chování je na všech Androidech. Jenom to vyskakovací okno je různě tvarované.

Ale pokud pro připojení používá kabel určený pro nabíjení (například od powerbanky) tak nemusí mít zapojené datové piny a pak to na přenos dat nejde přehodit.

Pokud použije kabel, který byl k mobilu, nebude problém...používal jsem asi pět různých kabelů, které byly k nabíječkám a nikdy nebyl nefunkční, ale uvidíme, zda se tazatel ozve...rozepsal jsem to v předchozí odpovědi, protože tazatel to stavěl tak, že o tom moc neví...,

hodnocení

0x

Nejspíš systém Android jako u i jiných značek, diskuse a řešení:

1. androidforum.cz/...

2. miuios.cz/...

111®
hodnocení

0x
Jednak potřebuješ úplný kabel USB, tedy 4 zilovy ane nabíjecí a pak koukni po sw HI SUITE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]