Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najděte mi někdo paralyzér

Od: pansvacinka® odpovědí: 5 změna:

Já se fakt snažil. Ale nenašel. Potřebuju paralyzér pro osobní ochranu, zejména před čokly teda, protože jako pilně pracující člověk chodím často pozdě večer, nebo brzo ráno do práce a zpátky a riziko čoklů všude po městě je docela slušné. (auto nemám a nechci ..)

Jenomže požadavky:

1) nesmí to být obušek (protože kam bych to dal, žejo ..), ale ani prdítko pro srandu.

2) nechci dobíjecí, chci tam mít svoje baterky (výměnný akumulátor).

3) musí to mít LEDku, abych si občas mohl svítit.

Zato ale vůbec nerozhoduje cena, víc jak 3-4 litry to stejně asi nebude ..

No a teď "babo" raď .. *zmateny*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono paralyzer není na psa úplně to pravé - je příliš kontaktní, prakticky mu ho musíte vrazit do kožichu. Daleko lepší je pepřák, ovšem pochopitelně je třeba nepoužívat proti větru, že ...

hodnocení

Promon: voni se toho bojej - už mám zkušenost. Zatím vždycky stačilo "zaprskat", koukaj na to zvědavě, ale jednak daji pokoj a jednak mám lepší pocit, že pokud by došlo na nejhorší, tak pak by došlo na ten kontakt.

berger*
hodnocení

1x
"voni se toho bojej" - *smich*,doufám,že nechodíte kolem mého baráku. Přesně na toto vlčandu učím,při obraně domu a paní útočit na ruku,ve které je zbraň. A paralyzér by Vám asi sebrala a rozebrala na kousíčky... Nejlepší obrana je nedat najevo strach,být větší,než pes a řvát. Vámi zatracený obušek je také fajn,teleskop se dá složit a nosit v pouzdře na opasku anebo v kapse. Toto vše nebude platit na vycvičeného psa,ale ty asi nepotkáváte.
hodnocení

bergr: Aha, dík za info, zařídím se i pro tenhle případ .. ;)

hodnocení

0x

Nedávno jsem viděl prezentaci téhle firmy (viz odkaz). Nejsou to tedy paralyzéry, ale spíš pepřáky. Vypadalo to docela zajímavě, ale cenově jsou trošku jinde, než uvádíte v otázce... Ale třeba Vás něco zaujme.

defendia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]