Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na poslání balíku dat mezi dvěma smartphony

Od: keny odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

potřeboval bych doporučit nějakou aplikaci, přes kterou bych mohl poslat velký balík dat z jednoho telefonu do druhého. Jsou to fotky a videa okolo 15GB. Jde to u přes "blůtů"? Moc se v těch nových telefonech nevyznám, ale nechci to ukládat někam na internet do "kloudu" nebo jak se tomu říká, prostě aby se to nemohlo dostat ke komukoliv.

Také nechci sdílet celý obsah telefonu, pouze vybrané složky a soubory, které označím.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přijde na to, jaký máte telefon. Např. Xiaomi toto umí přes "jejich" aplikaci ShareMe. A mezi telefony Xiaomi to funguje perfektně. Jak to mají další značky nevím..

Mám pocit, že jde ShareMe stáhnout i na jiná android zařízení, ale 100% to potvrdit nemůžu, protože mám po ruce jen 2x xiaomi :-D

mikihans: Ano, já mám doma v rodině 3x Xiaomi, takže na jiném telefonu to odzkoušené nemám...Ale na této značce to prostě funguje bezvadně.

keny
hodnocení

hodnocení

0x

Google na tohle má aplikaci DUO. Ale nezkoušel jsem.

joudic*
hodnocení

0x
no to uz je hodne i na wifi, pokud nemate holcici telefon(iphone), tak pres OTG kabel si do telefonu zapichnete usb flesku nebo hardisk
daniela1
11.09.20 18:37

*zed*

Anobo kablíkem do počítače a zpět. Bude to rychlejší a tím pádem i jednodušší

keny
hodnocení

Todle vypadá jako fajn nápad, akorát bych k tomu musel koupit. Nejde totéž nějak udělat i bez té flešky, propojit přímo dva telefony kabelem k sobě a tahat z jednoho do druhého, jako když jsou počítače spojené na jedné síti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]