Nejste přihlášen/a.
S příchodem DVT2 začaly na společném kabelu vysílat pořady jen v rozlišení 1980 x 1080. Televize připojená v dětském pokoji je jen HD ready (1366 x 768). Než se rozhodnu pro koupi nějaké větší televize zajímalo by mě, jestli by problém nevyřešil SetTopBox, který umí přijmout toto vysoké rozlišení a z něhož by se to za pomoci propojovacího HDMI kabelu jen promítalo na tu televizi v nižším rozlišení 1366 x 768. Fungovalo by to takto nebo je to to nesmysl a k zobrazení je opravdu potřeba TV, co umí HD?
Dík za rozhřešení.
HD je již zcela běžné (zastaralo). Výrobci/prodejci na TV ani HD neznačí. Dnes propagují 4K a 8K. bydleni12.cz/...
Dekuji za reakce. Je mi jasne, ze bude zobrazeno nizsi rozliseni, to nijak nevadi. Spis mi slo o to, jestli se bude ten obraz zobrazovat, protoze HD signal DVT2 z kabelove televize se tam nezobrazuje. Poridim tedy detem nejaky DVT2 STB a bude na chvili pokoj
Driv jsem pokuzival kvuli DivX a moznosti nastaveni titulku Fergusson a ted je mym kandidatem tentok tsbohemia.cz/...
kabelovka má 2ladění, jedno jako Cabel a druhý jako Antena...tady alespoň v Brně. Zkuste...nejsou tam úplně shodné kanály
pokud si chete koupit STB, nezapoměňte také koupit anténu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.