Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení na koupi: Menší elektrická pečící trouba

Od: alena* odpovědí: 4 změna:

Prosím o doporučení a tipy, na co se zaměřit při výběru menší eletrické trouby, kterou bych ráda nahradila současnou mikrovlnku horkovzdušnou na pečení.

Nemám možnost plynové trouby a mikrovlnka mi nedokáže spolehlivě upéct sladké pokrmy.

Všechny elektrické trouby mají automaticky pouze horkovzduch?

Dle internetu je nespočetně mnoho druhů a je jasné, že když půjdu do eletra, napovídají mi vše možné i nemožné, jen proto, abych si to u nich koupila.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
do elektra se chodilo pred 15-20 lety, vyberte si na heurece troubu s nejlepsimi recenzemi uzivatelu

hodnocení

0x

Zkuste kouknout do odkazu-srovnávací test a recenze nejlepších trub arecenze.cz/...

hodnocení

0x

Mám něco takového z Lidlu. Má i horkovzdušný ventilátor, gril, spodní i horní ohřev, osvětlení. . Naprostá spokojenost. Velikost na plechy cca 28x23 cm, kupované také v Lidlu. Občas je tam to vše mají, ale zkuste se podívat na e-shop Lidlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]