Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchycení skrytého čísla

Od: ed® odpovědí: 10 změna:

Existuje aplikace pro android, která by uměla automaticky zvednout skryté číslo?

Pokud je to předplacená karta tak to šmejda bude stát peníze a pokud ne tak se to dá zjistit u operátora.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A proč zvedat skrytá čísla?Já to v nastavení zablokoval-"zablokovat volání skrytá čísla".

ed®
hodnocení

Ptal jsem se na aplikaci ne na rozbor

Aplikace neexistuje!Spokojen?

hodnocení

0x

Proč by to měla být předplacená karta? Když někdo hodně volá, tak rozhodně nepoužije naprosto nevýhodné tarify předplacenek

ed®
hodnocení

Ptal jsem se na aplikaci a ne na rozbor jestli je výhodnější volat z předplacenky nebo z tarifu.

Ale dík za snahu

pandora*
hodnocení

0x

Ze soukromého čísla může volat policie, jestli vás někdo jen prozvoni a hned zavěsí, toho bych si nevšímala. Skryté číslo, má svůj důvod.

re4zon
A duvod skryte cislo zvedat je jaky?
pandora*

To vás nikdo nenutí

motak
Desítky let všichni v pohode zvedali hovory na pevné lince aniž by věděli kdo vola. teď mají někteří strašný psychicky problém zvednout hovor bez čísla:)
pandora*

Taky nechápu, zavěsit mohou vždycky. Někteří nezvednou ani číslo, které není v kontaktech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]