Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již 3,5roku používám k veškeré spokojenosti Huawei P9. Poslední dobou se mi ovšem projevuje problem, že se mi nechce "chytit" GPS v nainstalovaných navigacích. Mám např. koupenou navigaci Sygic a TomTom. Někdy to trvá i několik minut, než se GPS chytí a navigace začne "tušit" kde vlastně je. Mnohokrát se dokonce děje, že i když se chytí, tak skáče při jízdě kolem silnice a evidentně neví přesnou polohu. Před určitým časem jsem do auta pořídil ten magnetický držák telefonu do mřížek ventilace. Mám obavu, zda jsem ten telefon nenačal tím magnetem v držáku, který je opravdu velice silný, protože mi přijde, že ty problémy přišly zhruba v ten čas, co jsem ho začal používat. Tento držák jsem nahradil kleštinovým, ale problém trvá. Zkoušel jsem telefon "shodit" do továrního nastavení a pak znovu nainstalovat používané aplikace. Situace se ovšem příliš nezměnila. Má někdo podobné problémy, či dokáže poradit zda je jiná možnost než koupit nový telefon? Děkuju za případné přínosné názory.
Především si nainstaluj aplikace "GPS Status" nebo "GPS Test", tam uvidíš jak rychle ti naskakují družice.
Pak ještě pohledej v nastavení, někdy je tam možnost volby navigace - já to mám jako
Režim určování polohy: Vysoká přesnost / Úspora baterie
(ostatně podobně blbě to taky může přenastavit nějaký režim úspory baterie)
Mám uplně stejný problém jako Vy. Ježe se omezuje pouze na navigaci Mapy.cz v off line režimu.
Pokud spustím jakoukoliv jinou navigaci vše funguje normálně.
Dobry den, ten telefon jsem shazoval dvakrat do tovarniho nastaveni. Zadna vyraznejsi zmena v chovani.
NO babicka dostala telefon. Je nadsena z displeje a z vykonu telefonu. GPS nepotrebuje a tak ji ten problem nelimituje.
Ja jsem poridil novy Samsung Galaxy S10 lite a jsem zatim spokojeny take.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.