Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddělit kontakty z Whatsappu?

Od: asuska odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych prosím poradit od někoho, kdo tomu rozumí lépe *nevi* Musela jsem si stáhnout aplikaci Whatsapp kvůli školní skupině. Nikdy jsem ho nevyužívala a popravdě se mi nikdy moc nelíbil, takže se s tím teprve seznamuji. Jde o to, že mám své původní kontakty uložené na SIM kartě. Poté, co jsem si stáhla i Whatsapp, jsem zjistila, že lidé, kteří ho také mají, tak se mi jejich kontakt z Whatsappu objevil v mých původních kontaktech také. Abych to upřesnila - mám třeba kontakt A a jeho tel. a pod ním je stejné jméno A, ale když to rozkliknu, tak je možnost se spojit přes Whatsapp a to já nechci. Chtěla bych mít pouze své telefonní kontakty na SIM kartě a Whatsapp kontakty tam. Mám telefon Huawei P30, ale bohužel jsem nenašla způsob, jak to vyřešit, teda jestli to vůbec lze nějak rozdělit *zmateny*

Moc Vám děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si jistý zda s tím lze ještě něco udělat. Pravděpodobně ne, možná v rámci nové instalace aplikace.

Jde o to, že při instalaci jste odsouhlasila aplikaci, aby prošla Vaše kontakty a v případě, že v nich máte někoho, kdo používá WhatsApp, můžete jej pomécí apůlikace kontaktovat.

Co by Vám ale pomohlo by bylo jít trošku s dobou. Kdybyste neměla kontakty na SIM kartě, ale v telefonu, tak by Vám aplikace nezdvojila kontakty u lidí, kteří ji také používají, ale v rámci daného kontaktu by jen přidala položku možnosti kontaktovat dotyčného přes WhatApp. Pokud máte kontakty v telefonu, tak se zobrazují stále jako jeden kontakt a teprve po jejich rozkliknutí se zobrazí krom jména a příjmení a tel. čísla třeba další tel. čísla, email, kontakt pomocí WhatsAppu, Viberu a další věci.

111®
hodnocení

0x

jde udělat oblíbenpu slupinu kontaktů. nebo ty co chcete ve WhatsApp jen tak pozdravit, nebo jim poslaz je tečku a oni zůstanou mezi aktivními ve WhatsApp. A nemusíte chodit do kontaktů telelefonu

hodnocení

0x
Zkuz v telefonu zakázat synchronizaci kontaktú na wacap
Nebo ty kontakty co nechceš prostě ve wacapu zablokuj
Jak oddělit kontakty z Whatsappu?

asuska
hodnocení

Zdravím ještě jednou,

děkuji moc Všem, kteří přispěli a snažili se mi poradit. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem si daný účet odstranila z mobilu, ale apku jsem si nechala a vypnula ihned synchronizaci. Následně jsem znovu zadala přihlašovací údaje a několikrát zkontrolovala, zda v nastavení vše zůstalo jak má. Konktakty na SIM kartě mám jako dřív (žádné zdvojené) a na Whatsappu mám pouze ty, kteří ho vlastní :)

Díky!

111®
hodnocení

0x

tomu se říká šikovná holka...*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]