Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám několik let starý mobil a nedávno se mi úplně vybil. Takže byl vypnutý, dal jsem ho na nabíječku. Když jsem ho měl na nabíječce, tak se jako vždy dal do speciálního módu, kdy mi jen ukazoval jak je nabitý, a když jsem jej vypojil ze zásuvky, zase se vypnul. Když jsem ho chtěl ale zapnout nešel. O pár dní později jsem ho chtěl vzít do opravny a zeptat se. Měl jsem ho v mikině a asi se nějak zahřál a sám se zapnul (možná z předchozích příkazů, když jsem se ho snažil zapnout). Chci se zeptat, jak je možné, že se zapnul, až jakmile jsem ho ohřál.
Možná špatný dotek nebo elektronika řízení nabíjení přímo v baterii, možná doteky "telefon-baterie", možná špatný spoj na " tišťáku" telefonu. Chce to vypozorovat, kdy telefon "naskočí", když například přimačknete baterii více do telefonu apod. Možná odchází baterie. Můžeš zkusit i RESTARTovat mobil-oper. systém/programy se můžou srovnat a vše může běžet tak jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.