Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karty marketů v mobilu

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

potřebuji poradit prográmek do mobilu ,abych si mohl nafotit karty do mobilu. měl jsem ho tam nainstalovaný a při aktualizacích mi to všechno zmizelo a už si to nepamatuji.

Děkuji ,mám xiaomi redmi 7. Karel 68.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Doporučuji Stocard! Všechny věrnostní karty v jedné aplikaci. Jak snadné. stocardapp.com/...
Na výběr je připravených skoro 200 karet, dá se ale doplnit i karta jiná.
Ovšem aplikace je dost velká, náročná na místo při větším množství karet a informací. Obsahuje totiž také letáky a další nabídky. Dokonce může připravit kartu na displej na základě určení polohy firmy.
U telefonu s menší pamětí jsem to řešil jednodušeji. Fotografii čárového kódu z karty jsem uložil do tlf. seznamu.
Apka Stocard momentálně v mém mobilu zabírá asi 93 MB paměti. Těch pár (asi 14) fotografií karet uložených v tlf. seznamu zabírá jen necelých 1.5 MB paměti. Rozdíl je značný.
Před obchodem nebo ve frontě u kasy mám čas otevřít tlf. seznam a kartu otevřít.

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @hejkal z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

1x
Já na těch asi pět karet co mám, používám Portmonka.
Ale jistě bude existovat nespočet jiných aplikací.
karlosdos*
hodnocení

Děkuji , už jsem to také našel.

priklad11*
hodnocení

0x

To přece umí aplikace Google Play s kterou lze i platit. Bohužel, to jsi si měl koupit alespoň Xiaomi Note 8T

karlosdos*
hodnocení

nemohl,nebo mohl? , ale dostal jsem ho k Vánocům jako dárek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]