Nejste přihlášen/a.
Zdravim, zarovky asi nejsou problem, ale co objimky, s nostalgii vzpominam na mladeho technika, kdyz mi bylo 12, kde bylo vsechno co si clovek vzpomnel... kde sehnat co nejlevnejsi osvetleni? Vyrabim "zabavni stenu"pro neter. Tohle presne resi moji situaci, neumim si predstavit nic lepsiho pro projekt, ma to i plexi, ale jak vidim moznost blikani, je tam mini programator, asi to koupim a rozeberu, ale ma nekdo nejaky lepsi tip? svitilny.heureka.cz/...
po zapojeni techto na 220V bytovy vypinace, to zacne blikat diky stalemu sepnuti, ikdyz to by asi nevadilo, mozna by to bylo i fajn, proc ne, ale pokud je to tak chytre ze potrebuje stisk a povolit nebude to fungovat vubec, a musel bych to uplne vypajet ven na jednotlive diody
tak asi jsem nasel... s tim ze pro kazde svetlo jedna tuzkovka a nebudou se navzajem prat o watty, uriznu kazde vrsek a vsadim do desky shopusroubka.cz/... ted uz jen origo patici pro 4 AAA
diky za snahu, uz jsem nasel shop, kde byly jak pouzdra na baterie, tak svitilny na 1,5V za 35kc, ktere urezu a vsadim do desky, kazda tuzkovka bude pro jeden zdroj svetla, plus tenke kabliky, des v dnesni dobe dohledat tak obycejne veci, snad 220V vypinace nebudou mit tak velky odpor, aby to vycucalo tuzkovku jak malinu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.