Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shanim 3V diodky nebo zarovky (+objimky)

Od: joudic* odpovědí: 12 změna:

Zdravim, zarovky asi nejsou problem, ale co objimky, s nostalgii vzpominam na mladeho technika, kdyz mi bylo 12, kde bylo vsechno co si clovek vzpomnel... kde sehnat co nejlevnejsi osvetleni? Vyrabim "zabavni stenu"pro neter. Tohle presne resi moji situaci, neumim si predstavit nic lepsiho pro projekt, ma to i plexi, ale jak vidim moznost blikani, je tam mini programator, asi to koupim a rozeberu, ale ma nekdo nejaky lepsi tip? svitilny.heureka.cz/...

doplněno 05.09.20 00:35:

po zapojeni techto na 220V bytovy vypinace, to zacne blikat diky stalemu sepnuti, ikdyz to by asi nevadilo, mozna by to bylo i fajn, proc ne, ale pokud je to tak chytre ze potrebuje stisk a povolit nebude to fungovat vubec, a musel bych to uplne vypajet ven na jednotlive diody

doplněno 05.09.20 00:59:

tak asi jsem nasel... s tim ze pro kazde svetlo jedna tuzkovka a nebudou se navzajem prat o watty, uriznu kazde vrsek a vsadim do desky shopusroubka.cz/... ted uz jen origo patici pro 4 AAA

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Objímky E10?

tme.eu/...

google.com/...

Držáky:

tme.eu/...

Dneska je výhoda, že je všeho a všude.

Jen jako v Básníkách, jak říkal Pavel Kříž na otázku, kde teď mají záchody. "Tam co byly babičko, ale teď se to jmenuje dabljů sí (WC). :-D

joudic*
hodnocení

diky za snahu, uz jsem nasel shop, kde byly jak pouzdra na baterie, tak svitilny na 1,5V za 35kc, ktere urezu a vsadim do desky, kazda tuzkovka bude pro jeden zdroj svetla, plus tenke kabliky, des v dnesni dobe dohledat tak obycejne veci, snad 220V vypinace nebudou mit tak velky odpor, aby to vycucalo tuzkovku jak malinu

Odpor toho vypínača je zanedbateľný. Má byť dimenzovaný do 2,2 kW (10 A), to zaiste na hracej stene nehrozí.
Potom sa pre inšpiráciu pochváľte s výsledkom. :)

Taky jsem zvědav z výsledku, jak to bude svítit *slunce*

joudic*
10.09.20 04:47
hodnocení

Shanim 3V diodky nebo zarovky (+objimky)
joudic*
hodnocení

bohuzel stupidni script mi nedovoli vlozit svitici... pise ze uz to bylo jednou vlozeno

Proč je to celé tak mohutné a proč tak velké vypínače, existuje mnoho menších a hezčích.

111®

protože to možná bude pojízdná prodejna, nebo mateřská školka pro panenky..

joudic*
hodnocení

je to activity box a z kazde strany budou ruzne hejblata z zelezarstvi, elektro cast je hotova, je to kus nabytku a ma viko, ktere jeste neni namontovano. Dejte si na internetu vyhledat activity board

joudic*
10.09.20 04:53
hodnocení

0x
svitici
Shanim 3V diodky nebo zarovky (+objimky) #2
10.09.20 13:46

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]