Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka knih

Od: stanik® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám čtečku knih Ink pat 3, asi 4 x se mi stalo že se kniha zasekla,nešla otočit ani 1 stránka,čtečku jsem restartoval,ani to nepomohlo, knihu jsem nakonec musel odstranit,většinou se to stalo asi v polovině knihy.

Děkuji za radu a pomoc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tvfanda*
hodnocení

0x
Nejmenuje se ta čtečka Pocketbook Inkpad 3?
Asi vám moc neporadím.
Dělá vám to pouze jedna kniha nebo více knih nebo všechny?
Pokud by to dělali pouze některé knihy, můžou být buď poškozené nebo nesprávně vytvořené nebo špatně převedené z jiného formátu. Zkuste tu problémovou knihu přečíst v jiné čtečce nebo na počítači, například přes program Calibre nebo ji můžete přes tento program převést do jiného formátu (nebo více formátů, možná bude něco fungovat správně).
Nebo zkuste si vyhledat stránky, které se zabývají čtečkami knih, tam vám lépe poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]