Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Medzikus medzi slim práčku a sušičku

Od: simona odpovědí: 4 změna:
Dobrý deň,
vedeli by ste mi prosím poradiť aký medzikus mám dať medzi slim pr áčku LG s hĺbkou 46 cm a sušičkou Beko slim Beko HDF 7434 CSRX?
Ďakujem za odpoveď.
S.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Medzikus na práčku 45 cm sušičku 60 cm poznám len od fy Meliconi. Majú viac typov - buď s výsuvnou doskou (odporúčame) alebo šuflíkom. Vyskúšaný ho nemám.
A prečo si to pamätám - nepáčil sa mi spôsob kotvenia - opaskom po výške okolo práčky a sušičky.
A kým som sa rozhýbal, už sme mali hlbokú práčku aj sušičku Bosch. Dokupil som originál medzikus a kotvenie má Bosch vymyslené úplne high-tech - prevŕtaním vrchnej dosky na práčke (!) a zaskrutkovaním vrutov. Zlatý opasok od Meliconi...

hodnocení

0x
Přes deset let mám sušičku postavenou na pračce bez ničeho. Nikdy nebyl žádný problém.
Pokud trváš na mezikusu, asi bych zkusil tento bekocr.cz/...
motak
Na úzké pračce, jak píše tazatel?
Na normální pračce. Myslím si, že úzká by taky mohla fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]