Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit dráty do domácího telefonu

Od: jarda84 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

¨koupil jsem domácí telefon TESLA 4 FP 210 52, zapojil jsem drátky dle barev a čísel, jako tomu bylo na starém telefonu (který přestal fungovat ), ale funguje jen oetevření vstupních dveří,jinak je telefon hluchý a nefunguje ani zvonek dole u dveří.Můžete mi prosím někdo poradit, jaká barva drátku patří do které číselné zdířky?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nemůžeme, nevíme ani, jaký systém tam máte...u vodičů kabelu domácího telefonu nejsou barvy stanoveny; mohl by to vědět ten, co to zapojoval, jinak hledat a měřit...

doplněno 03.09.20 07:48:

A za druhé, pokud je to v bytovém domě, mohou vás sousedé i pěkně chválit; špatným zapojením mohou být vyřazeny i "dobré"DT. Víte jistě, že jste koupil telefon, který je vhodný, jako náhrada? Víte starý typ? A nový je jaký...

doplněno 03.09.20 07:52:

Tady máte návod na FP 210.52 na ten váš nový, ale jestli je to vhodná náhrada? Až dáte typ starého...

Ještě jeden dotaz, všem ostatním DT šly předtím, než jste začal měnit ten svůj? Napadá mně, není problém ve společném ss zdroji? Střídavá část zdroje jde, protože otevřete zámek...u starého nešlo ani to otevření...

111®
hodnocení

0x

tady je návod na 210 51 teslastropkov.cz/...

olinl
hodnocení

0x

Přidej foto starého telefonu (i vnitřku kde jsou šroubky a čísla). Systémy od různých výrobců většinou spolu nefungují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]