Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština na JVC GZ-MG435BE?

Od: krysa156 odpovědí: 4 změna:

Ahoj.Včera jsem si koupil kameru JVC GZ-MG435BE.Prodavač mi tvrdil že je velmi jednoduchá ,.Bohužel soft.kerý jsem k ní dostal je pouze anglicky a to já neumím.Prosím poradte.Na cd jsou nápisy Power Cinema NE for Everio Ver.1.1,Power Producer 3 NE,Power Directur 5 NE Express.Digital Photo Navigator Ver.1.5 díky moc Ždára. a máte někdo složku csy?poslali bys te mi ji?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Zdarec.Já bych to do PC necpal.Dal bych raděj Pinacle.Jinak tady. jvc.cz/...

madla*
hodnocení

1x

Co říká zákon na ochranu spotřebitele:
§9 (1) Prodávající je povinen řádně informovat spotřebitele o vlastnostech prodávaných výrobků nebo charakteru poskytovaných služeb, o způsobu použití a údržby výrobku a o nebezpečí, které vyplývá z jeho nesprávného použití nebo údržby, jakož i o riziku souvisejícím s poskytovanou službou. Jestliže je to potřebné s ohledem na povahu výrobku, způsob a dobu jeho užívání, je prodávající povinen zajistit, aby tyto informace byly obsaženy v přiloženém písemném návodu a aby byly srozumitelné.
§9 (2) Povinností uvedených v odstavci 1 se nemůže prodávající zprostit poukazem na skutečnost, že mu potřebné nebo správné informace neposkytl výrobce, dovozce nebo dodavatel. Tyto povinnosti se však nevztahují na případy, kdy se jedná o zřejmé nebo obecně známé skutečnosti.
§11 (1) Prodávající musí zajistit, aby informace uvedené v § 9, 10, 13 a 19, jsou-li poskytovány písemně, byly poskytnuty v českém jazyce.
doplněno 27.01.10 16:19:

jinak návody v češtině je možné si stáhnout přímo z www.jvc.cz

pepyk93*
hodnocení

1x

Našel jsem vám v češtině návod na podobnou kameru :

JVC GZ-MG275E (JVC GZ-MG255E,JVC GZ-MG155E,JVC GZ-MG135E,JVC GZ-MG130E)

diplodocs.cz/...

Určitě si ho dopodrobna prostudujte,mohlo by vám to pomoci.Vaše kamera bude mít určitě dost podobné ovládání...;)

kytka*
hodnocení

0x

Přeci stará známá věc, kupuj výrobky kde je český návod ,to jsi v obchodě nevěděl. Já bych šla do obchodu a trvala bych na tom že návod v češtině chci *bzum*ovšem jestli jsi to nekoupil někde u vietnamců ,nebo paš.

doplněno 27.01.10 14:12:

Nebo si sežeň někoho ,kdo ti návod přeloží. Hm, ale to nebude zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]