Zdravím, nevíte někdo jak to vypadá s platbou telefonem u novějších typů huawei? Myslím tím ty typy bez Google. Poohlížím se po novém telefonu a bez tohoto typu placení bych už telefon nechtěl a telefony od huawei se mi celkem líbí.
Telefon musí podporovat platby NFC.Služba Huawei Pay v ČR není podporována,tyto karty akceptuje pouze velmi malé procento obchodníkú.Já používám úplně bez problémú Google Pay,kde mám staženy všechny platební karty i věrnostní karty.S mobilem Huawei jsem spokojený.
Na starém telefonu p20 lite mi to taky funguje, ale u nových telefonů (huawei) Google pay není, tím pádem nezaplatím, a proto se ptám kdy a jestli vůbec se huawei domluví s bankami v ČR a spustí svoji aplikaci nfc plateb, a to je huawei pay
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.