Dobry den, vim, ze todle neni poradna zamerena na mobily ale todle uz sem resil na takto zamerenych forech a zatim bez vysledku... takze: cele to zacalo chticem, posilat sms z pocitace pres pomoci BT pripojeneho telefonu... Mam BT adapter MSI (odesilani a prijimani souboru funguje) ale v jakemkoli jinem programku (mobilEdit, Oxygen phone manager... atd...) se mi telefon vubec neukazuje a nevim jak ho primet aby zacal se softwarem komunikovat... bylo mi receno ze mi pomuze program mRoute ale tam mam stejny problem... predem dik... PS. Nokia 3230
Mam taky dongle od MSI, ten obycejnejsi a resil jsem podobnej problem - pomohlo vytvoreni virtualniho COM portu, nasledny pripojeni k zarizeni pres My BT Places a pak uz to (port) jenom nastavit v softu na spravu (v mem pripade FMA).
tohle muzu jen potvrdit, vsechny programy hledaji telefon na portech COM (ani USB nenajde), takze nejprve musite nejakym programem vytvorit port, ktery se bude tvarit jako COM, i kdyz jim nebude.
většinou na to myslí stránky výrobce telefonu nebo bluetoothu. Možná exituje nějaký univerzální... Zkuste ty stránky.
wzcom
bohuzel nikde nic neni... ja k tomu mam soft od MSI (vyrobce BT) a ten funguje na prenos dat obema smery ale na sms ne... zkousel sem asi 4 programy na ty smsky a ani jeden telefon proste nevidi...
derek*
Zapnul si v tom MSI softu podporu Virtualniho COMu? Otevri si My BT Places, tam dej View or modify conf -> zalozka Client App -> Add COM port. Pak to uzavri a klikni na BT ikonu v trayi pravym mysitkem, dej Quick Connect a zvol Serial. Pak uz by melo stacit nastavit soft na sms, tak aby mel spravny cislo portu (zalezi na nastaveni v my bt places). Rikam, takhle to mam udelany ja : MSI + SE T610 + FMA. Vse bezi jak ma.
wzcom
tak to to tam vubec nemam... my BT places ano... ale otevre se mi slozka kde mam jeden"soubor"ale nikde nemam tu volbu kterou si popisoval...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.