Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada nabíjecího zdroje

Od: subp* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Odešel mi zdroj nabíječky pro li-on aku vrtacku Black&Decker. Vystupní charakteristika je 8-20V 400mA. Nechce se mi kupovat original set i s paticí na baterii, stojí to půl vrtačky. Čím lze, prosím, nahradit ten zdroj, nic jsem k tomu na netu nenašel. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Která z nich? Typ nabíječky, baterie...

doplněno 31.08.20 11:39:

Jedině rozkuchat, když je nefunkční...a zjistit, co vše je uvnitř...a pak se rozhodnout, co dál. Může to být jen ss zdroj a zbytek elektroniky je "v patici"; no uvidíme...

subp*
hodnocení

0x

Já se totiž bojím, že to není jen zdroj, ale je tam i nějaká logika nabíječky? Díky předem

Náhrada nabíjecího zdroje
Náhrada nabíjecího zdroje #2

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsem koupil v Lídlu akupilu a zvláštˇdva aku do akunářadí nakonec za 400 Kč nabíječku 20V - 2Ahod.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]