Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor nebo Xiaomi?

Od: radek77* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chci se zeptat, zda by mi někdo poradil s výběrem nového telefonu,
vybírám mezi Honorem 20 Pro a Xiaomi Mi Note 10; u Honoru se obávám budoucí (ne)spolupráci se strejdou Googlem, u Xiaomi se zase bojím trošku větší velikosti a odladěnosti Miui 12... zkrátka se nemohu rozhodnout.
poradil by, někdo prosím? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Za sebe můžu doporučit Xiaomi. Mám druhý v pořadí a v budoucnu, pokud něco nepodělají, půjdu do dalšího. Jejich MIUI mi vyhovuje víc, než čistý Android (který Honor stejně nemá, ten má jejich EMUI nebo Magic UI).
Ale věřím, že stejně tak majitel Honoru doporučí Honor :)
MIUI12 na Androidu 10 mám už pár měsíců (od BETA verzí) a nepozoruju žádné problémy, zároveň ale ani žádnou revoluci..
Možná poradím pro někoho blbě, ale jestli máte peníze, kupte oba, pořádně vyzkoušejte a jeden do 14 dnů vraťte :)

hodnocení

0x

Honor je oběť obchodní války Trumpa, bohužel to nelze obejít free systémem, je to zamčené.

Xiaomi je bezproblémový, až na to že nemá čistý Android, osobně hledám jinde (Motorola, Ulefone a pod)

Xiaomi A2 / A3 má čistý android. Aktualizace na desítku proběhly takže ti nic nebrání.
Navíc ta A3 má foťák od Sony takže na poměry mobilů ve stejné cenové relaci i dost dobře fotí.

To se musím kouknout, ve specifikacích jsem viděl tuším 7.1.

To musely být specifikace které prodejce neaktzalizoval.
A2 jsem kupoval loni v listopadu a hned po zapnutí si stáhl android 9 a v březnu přešel na 10. Prvního srpna vyšla nějaká větší aktualizace.
Manželka dostala A3 a taky už tam má desítku.

krtek6
hodnocení

0x

Xiaomi...viz. příspěvek o Trumpovi...když jsme si měli vybírat služební mobil, zavrhl jsem jej právě pro tento důvod...taky jsem chtěl Xiaomi, ale operátor jej neměl jako podporované na VoLTE a dotované..nakonec mám Samsung A70, kterej se osvědčil a má ho už snad půlka firmy:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]