Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí cd do pc

Od: matous odpovědí: 8 změna:
Chtěl byl nějaký usb externí cd do počítače.
Můj počítač nemá dvd takže potřebuji nějaký který by jsem si zapojil do pc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Třeba tohle, je to za pár korun a recenze dobré. A máš to za dva, tři dny.

hodnocení

0x

www.wish.com, externí CD jednotku tam najdeš, ... beru od nich již déle než rok /flešky, mikrokamerky, kompresní běžecké punčochy atd. /, zatím kvalitní a levné. Zásilky přicházejí z Číny, Hongkongu, Tchajvanu, Arménie apod., ale stále spolehlivě a bez raklamací, bez dalších poplatků. Platím předem kartou a nikdy nebyl problém, mohu jen doporučit.

Trochu off topic... Právě na Wish koukám na mobily. Podle označení by to měl být například typ co vyrábí Samsung. Cena tak 20%, ale z parametrů vypsano pár a důležitý zbytek nic. Jsou to klony známých značek s menšími možnostmi nebo jak to vidíš?

Pro mne je důležité že to všechno funguje a zboží opravdu dorazí, byť podle země odeslání až za dva tři týdny a za nízkou cenu, poštovné mnohdy dokonce nula. Ostatní neřeším.

No pokud bereš zboží jako krabičku, tak snad jo. Když mne ale zajímají konkrétní parametry.

Konkrétní parametry samozřejmě najdeš na webu v popisu zboží.

Zkousel jsem to na mobilu a tam jako parametry je pár nic neříkajících blábolů, hlavně že to má evropskou zástrčku na nabíjení. Skutečných parametrů minimum a to mne zajímá základ - co umí navigace a zda je NFC

hodnocení

0x

Tak lépe: Zadej na google: google: externi-dvdrw ... Najdeš tam několik značkových ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]