Nejste přihlášen/a.
Na 32 GB flash se na samsungu vejde asi 16hod. nahraného pořsdu. - berte to s rezervou - ale není nic jednduššího než ji zastrčit a zkusit.A určitě stačí jen flashka.
A na satelitním přijímači je to taky tak , asi jedna hodina v Hd spotřebuje přibližně 1,5GB.
no prave,ja mel do ted Sony kterou sem vyreklamoval a vralili mi penize a tak mi zaujala tahle LG u ktere jsem narazil v komentarich na zbozi.cz ze pro nahravani je treba externi HDD tak zjistuju zda je hdd opravdu treba
No pokud mluvíte o televizi tak to znamená že nemá interní hdd a je potřeba nějaký externí. Mimochodem šel bych raději do samsungu , ale na to má každý jiný názor.
ano,samozdrejme ze mluvim o TV (LG 50UM7450)
...ja prave Samsung mit nemuzu kvuli tumu ze Samsung ma bocni vstupy na druhy strane nez ja potrebuju,kam ja bych se tezko dostaval protoze TV bude na zdi a temer v rohu a jiny drzak (posuvny a vyklapeci) se mi zbytecne kupovat nechce
to je jedno--muj dotaz byl hlavne kvuli flashce na nahravani zda bude stacit jen flashka nebo musi byt externi HDD co jsem se docetl na Zbozi.cz----a tak usb flash 64GB mi bude stacit nebo koupim 128GB
dekoji za info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.