Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil xiaomi redm7-přip.k internetu

Od: karlosdos* odpovědí: 2 změna:

Mám problém , nechce se mi telefon připojit na internet přes mob. operátora , data jsem si zaplatil , přes wi fi mi to jde bez problémů. Také jsem přerušil aktualizace , trvalo to strašně dlouho ,tak jsem to vypnul . Jak mám udělat nové nastavení?

Děkuji Karel 68 let.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

zalezi podle operatora, vetsina operatoru ma na svych strankach navod jak presne nastavit v nastaveni/mobilni pripojeni, nekteri dokonce posilaji sms ktera telefon nastavi sama, ale takovy vodafone neumi poslat nastavovaci sms na xiaomi, jinak staci najit u daneho operatora vyrobce telefonu a podle toho to nastavit, presny model byt nemusi

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,už jsem to našel ,jsem u t mobile.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]