Podle toho jak budeš data využívat. Já používám datovou SIM od Tmobil, žádný paušál. Jeden MB je za 40 haléřů. Platím jen spotřebu. Dnes je WiFi na každém kroku.
To myslíš vážně? 0.40Kč za 1MB ==> 400Kč za 1GB. To fakt považuješ za výhodné? To už i SIMka s celosvětovým pokrytím SURFROAM je levnější, tam počítají 0.01€ za 1MB.
Kdybys to měl za 0.1 Kč, tak bych řekl že je to drahé ale snesitelné.
priklad11*
To já vím že je to relativně drahé. Mám ji asi 6 let takže jsem dobil 1200 Kč a zůstatek k dnešku je 800 Kč. Skoro všude mám WiFi a nejsem idiot a závislák na mobilu, abych si jako kretén musel všude pouštět YouTube a podobně. Ve vlaku se podívám z kterého nástupiště mně to odjíždí. Dnes ani to ne. ČD mají ve vlaku WiFi, zavolám přes Whatsapp, nebo VOIP Odorik.
Kdo si chce dát paušál je to jeho věc. Já se neomezuji a kdykoliv co potřebují tak vyřeším přes tuto SIM.
tomas11*
To co tu popisuji není paušál ale předplacenka , a není to pro toho kdo sedí stále na wifi ale pro lidi kteří jsou třeba trvale na chajdě a pod.
Koupil jsem dvě,druhá přišla ještě minulý týden, ale teď to vypadá že už došly, byl jich omezený počet - 100GB za 300 kč na měsíc, prodloužíte tím že si opět dobijete,a je to jak píšou zatím na pořád a né jako loni dal tmobil akci přes prázdniny.Využívám na chajdě ,třeba na tvsport, žena na noťasu jako druhou televizi a pod.Za mne super.Právě toto posílám z těch dat. doplněno 27.08.20 09:38: Toto je leták který přijde se sim kartou , po objednání přivezou za týden jedině PPLkou zdarma (mají psáno dovoz za7 dní) velkou obálku ,dáte do tel auž to frčí - vytvoříte v tel. hotspot vlastní wifi a komu dáte heslo může používat s vámi.sledujeme tak třeba televizi v HD na dvou zařízení současně, já třeba sport a žena ty svoje podivné pořady , no jede to přes 4G data.Dle mne zatím nejlepší co tu bylo,a to jsem měl opravdu vše jak někde dali data v akci,takže nepotřebných simek( platných vybitých ) mám od loňska nejméně 8 ,protože to vždy podmiňovali všichni operátoři zakoupením nové levné simky ,naposledy třeba bleskmobil 15Gb za 100kč. Ale jak jsem psal vždy to byly krátkodobé akce.
joudic*
vzhledem k vlastnim zkusenostem a povesti O2 by me docela zajimalo v cem je hacek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.