Nejste přihlášen/a.
Mám z Aliexpresu kameru PTZ IP kameru . Je možné se k ní nějak připojit i v PC v prohlížeči? V aplikaci v mobilu jede.
Pro prohlížeč většina těchto kamer nemá GUI, lze se ale na obraz dostat například pomocí VLC playeru a přijímat RTSP datový tok. Je nutné zjitit na jakém portu kamera komunikuje, následně nastavit datový proud z rtsp://ip.ip.ip.ip:port, u nějakých kamer je ještě nutné za lomítko dopsat kodek, tedy např .../h264
V PC Win 10 používám aplikaci CMS kde je nejenom prohlížeč, ale nastavení kamery, ale i přehrávání či stahování nahrávek, výběr "události", alarm ... milesight.com/... návody jsou na YouTube
Nakonec se mi podařilo rozchodit stream přes VLC. Tedy kdyby někdo řešil podobné, tak to jede ve formátu rtsp://192.168.2.104:554/user=admin_password=CLSBy59M_channel=1_stream=0.sdp?real_stream
Tak něco podobného mám doma.
Když s touto kamerou zaznamenáte video, tak jaké má rozlišení a počet snímků za vteřinu? A běžné přehrávače v PC i třeba v mobilu Vám tato videa bez problémů přehrávají?
U mé kamery bylo také napsáno H265, přesto jsou videa ve formátu H264, máte to také tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.