Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pájet s pájecí pastou?

Od: jenicek® odpovědí: 12 změna:
Zdravím,chtěl bych se zeptat. Koupil jsem u Hadexu pájecí pastu a ani za boha mi s ní nejde pájet,i pocínování vodičů s ní je problém. S kalafunou to jde jak po másle. Používám jak trafopájku tak mikropájku a výsledek stejný. Nezná někdo z vás nějaký ostřílený trik jak s ní pracovat? Když už jsem ji koupil tak mi je líto ji vyhodit. Už jsem bezradný. Jen dodám že pro mě není pájení žádný problém. Každopádně všem díky za odpověďi a rady. J.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

K pájecím pastám mám vypěstovaný odpor. Pájím s kalafunou a ještě se mi snad nestalo, že bych měl potíže. Takže za mě to kalafuna jistí;)

hodnocení

2x
Ono i pájecích past je více druhů.
Zřejmě jste koupil nějakou, která za moc nestojí.

hodnocení

1x

Tak používej kalafunu, je nejlepší. Moderní vymoženosti nemusí být vždy OK.

Tak to je asi zase na každým co mu vyhovuje. Já používám pájecí kapalinu a je to podle mě mnohem lepší. :)

Používám kapalinu i kalafunu, podle momentální potřeby.

hodnocení

Ještě zkusím trénovat s tou pastou. Zlatá kalafuna.
@dragoncz: Jakou pájecí kapalinu používáte. Kolikrát mě napadlo nějakou objednat ale nevěděl jsem jaká je nejlepší.

hadex.cz/... my v práci jedeme s touhle..

ra20z*
Tuhle taky používám ale jen když nestačí kalafuna.

Používám tu stejnou, co kolegové výše.

hodnocení

Já momentálně používám tuto pastu. Recenze jsem žádné nenašel
hodnocení

Pardon,nešlo mi to vložit.
hodnocení

Pardon,pořád mi nejde vložit odkaz. Je to pájecí pasta 50g v modré plastové misce. Recenze jsem žádné nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kalafuna pájení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]