Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl bych se zeptat. Koupil jsem u Hadexu pájecí pastu a ani za boha mi s ní nejde pájet,i pocínování vodičů s ní je problém. S kalafunou to jde jak po másle. Používám jak trafopájku tak mikropájku a výsledek stejný. Nezná někdo z vás nějaký ostřílený trik jak s ní pracovat? Když už jsem ji koupil tak mi je líto ji vyhodit. Už jsem bezradný. Jen dodám že pro mě není pájení žádný problém. Každopádně všem díky za odpověďi a rady. J.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Tak to je asi zase na každým co mu vyhovuje. Já používám pájecí kapalinu a je to podle mě mnohem lepší. ![]()
Ještě zkusím trénovat s tou pastou. Zlatá kalafuna.
@dragoncz: Jakou pájecí kapalinu používáte. Kolikrát mě napadlo nějakou objednat ale nevěděl jsem jaká je nejlepší.
@dragoncz: Jakou pájecí kapalinu používáte. Kolikrát mě napadlo nějakou objednat ale nevěděl jsem jaká je nejlepší.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kalafuna pájení
- Pájení s trafopájkou - cín nedrží
- Jak správně pájet?
- Help - cín nedrží na hrotu mikropájky
- Je potřeba k pájení kalafuna?
- Měděný kablík nejde pájet
- K čemu se používá tavidlo u pájení?
- Na jakém materiálu drží cín?
- Jak pájet trafo pájkou?
- Tavidlo vhodné pro SMD
- Dá se rozehřát kalafuna?
- Pájka se přehřívá a cín nedrží!
- Jak odstranit kalafunu z kalhot
- Je pryskyřice kalafuna?
- Jaký je rozdíl v pájce
- Oxidace hrotu při pájení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]