Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace trvala déle než 30 dnů

Od: irrina odpovědí: 5 změna:

Kdysi jsem si v Lidlu koupila met. stanici. V záruce přestalo fungovat venkovní čidlo. Tak jsem to vyreklamovala a oni to vyměnili za jinou. Nyní po roce se závada zase vyskytla a tak jsem šla zase reklamovat. Po 35 dnech mě zavolali, ž to zase vyměnili.

Mohu odstoupit od smlouvy vzhledem k nedůvěře v tento výrobek a nebo z důvodu, že překročili 30 dnů určených k reklamaci?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Na Slovensku je to asi takto.Na opravu v zaruke maju 30 dni.Po vypršani 30 dni, po dohode so zakaznikom tovar vymenia za novy,trebars aj iny podobny v rovnakej cene,alebo vratia peniaze.Tak to treba skusit.Samozrejme obchodnici neradi vracaju peniažky,ked ich už raz maju.Zaleži na vas či chcete peniaze,alebo zistit aka teplota je von.*bzum*

luciferkaa*
hodnocení

0x

ja som tam uz vyreklamovala rucny mixer (Lild Brno) a povedala som, ze vzhladom na nevyhovujucu kvalitu a vykon chcem namiesto noveho radsej vratit peniaze a bolo to bez problemov.

kytka*

U nás v Benešově v Lidlu ,též s tímto spotřebním zbožím je to bez problémů ,ihned vrátí peníze. Argumentujte tím,že jste ztratila k výrobku důvěru,že si raději vyberete něco jiného. Nakupte si potraviny a stanici si kupte v elektru/ jestli bez ní nemůžete být/

jirbar*
hodnocení

0x

Pokud se vyskytne třetí stejná vada, nebo čtvrtá jakákoliv, tak můžete zrušit kupní smlouvu.

jirbar*

Ano pokud je výrobek neopravitelný tak taky můžete zrušit kupní smlouvu.

Pokud není oprava provedena do 30. dnů považuje se výrobek za neopravitelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]