Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem si v Lidlu koupila met. stanici. V záruce přestalo fungovat venkovní čidlo. Tak jsem to vyreklamovala a oni to vyměnili za jinou. Nyní po roce se závada zase vyskytla a tak jsem šla zase reklamovat. Po 35 dnech mě zavolali, ž to zase vyměnili.
Mohu odstoupit od smlouvy vzhledem k nedůvěře v tento výrobek a nebo z důvodu, že překročili 30 dnů určených k reklamaci?
Na Slovensku je to asi takto.Na opravu v zaruke maju 30 dni.Po vypršani 30 dni, po dohode so zakaznikom tovar vymenia za novy,trebars aj iny podobny v rovnakej cene,alebo vratia peniaze.Tak to treba skusit.Samozrejme obchodnici neradi vracaju peniažky,ked ich už raz maju.Zaleži na vas či chcete peniaze,alebo zistit aka teplota je von.![]()
ja som tam uz vyreklamovala rucny mixer (Lild Brno) a povedala som, ze vzhladom na nevyhovujucu kvalitu a vykon chcem namiesto noveho radsej vratit peniaze a bolo to bez problemov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.