Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem si v Lidlu koupila met. stanici. V záruce přestalo fungovat venkovní čidlo. Tak jsem to vyreklamovala a oni to vyměnili za jinou. Nyní po roce se závada zase vyskytla a tak jsem šla zase reklamovat. Po 35 dnech mě zavolali, ž to zase vyměnili.
Mohu odstoupit od smlouvy vzhledem k nedůvěře v tento výrobek a nebo z důvodu, že překročili 30 dnů určených k reklamaci?
Na Slovensku je to asi takto.Na opravu v zaruke maju 30 dni.Po vypršani 30 dni, po dohode so zakaznikom tovar vymenia za novy,trebars aj iny podobny v rovnakej cene,alebo vratia peniaze.Tak to treba skusit.Samozrejme obchodnici neradi vracaju peniažky,ked ich už raz maju.Zaleži na vas či chcete peniaze,alebo zistit aka teplota je von.
ja som tam uz vyreklamovala rucny mixer (Lild Brno) a povedala som, ze vzhladom na nevyhovujucu kvalitu a vykon chcem namiesto noveho radsej vratit peniaze a bolo to bez problemov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.