Dobrý den, prosím poraďte.. Na domě mám jednu anténu, ke které mám přes rozbočovač připojené dvě televize.Na televizi v obývacím pokoji mi hraje všechno, co má, ale na televizi v ložnici mi, mi nehraje nova Gold, nova action, myslím že ještě nehraje prima max. Zkoušel jsem třikrát automaticky ladit, ale nepřidalo to nic. Televize v ložnici je půl roku stará a podporuje dvbt2. Čím to může být? Díky
Jsem lajk, ale nedávno to tu někdo řešil a bylo mu řečeno, že to jeden kabel neutahne 2 TV, každá by měla mít svůj vlastni kabel. Ale nevím, co je rozbočovač
Dobrý den! Nevím, ale kdybych nevěděl co je rozbočovač, určitě bych neradil, jak úspěšně zapojit dva televozory na jednu anténu. Pro tazatele : postupujde podle návodu prvních dvou rádců. Jedině tak odhalíte technický problém v rozvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.