Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit

Od: h0042* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, prosím poraďte.. Na domě mám jednu anténu, ke které mám přes rozbočovač připojené dvě televize.Na televizi v obývacím pokoji mi hraje všechno, co má, ale na televizi v ložnici mi, mi nehraje nova Gold, nova action, myslím že ještě nehraje prima max. Zkoušel jsem třikrát automaticky ladit, ale nepřidalo to nic. Televize v ložnici je půl roku stará a podporuje dvbt2. Čím to může být? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Problém by mohl být od rozbočovače k televizi.
Přehoď televize a uvidíš.

hodnocení

3x

Přehoďfte na rozbočovači kabely k tv a zkuste znova ladit

lajk
hodnocení

0x
Jsem lajk, ale nedávno to tu někdo řešil a bylo mu řečeno, že to jeden kabel neutahne 2 TV, každá by měla mít svůj vlastni kabel. Ale nevím, co je rozbočovač *smich*

Dobrý den! Nevím, ale kdybych nevěděl co je rozbočovač, určitě bych neradil, jak úspěšně zapojit dva televozory na jednu anténu. Pro tazatele : postupujde podle návodu prvních dvou rádců. Jedině tak odhalíte technický problém v rozvodu.

Co je to rozbočovač? Stačí se zamyslet nad významem toho slova.

Kdyby nefungoval princip rozbočovače, tak by neměl ani smysl jeho prodeje. Např. i průběžné antenní zásuvky jsou v podstatě rozbočovače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]