Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uvést do provozu GPS lokátor GF-07 po neodpovídá

Od: slavomir odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer potřeboval bych poradit. Nainstaloval jsem sim kartu do GPS llokátoru GF-07 chtel jsem spárovat lokátor s telefonem androidem 6 zadal jsem sms jak má být 222 a neodpovídá.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schimpy
hodnocení

0x
Zkuste tohle:

youtu.be/...

jarykh
hodnocení

0x

Mě se stalo totéž. Červená dioda po vložení SIM svítí, ale po odeslání čísla 000 na spárování s telefonem mi neodpovídá.

monisekslav*
Prosím o pomoc-radu lokátor nekomunikuje vložím Sim PAM. kartu, rozsvítí se dioda červené. Žádám 000 pošlu na číslo a nic žádná odpověď, co stim pořád tě mi.

smra
hodnocení

0x
Ro chce sms. Tam neco smrdi

olda213
hodnocení

0x
Lokátor GPS gf 07 mi nejde nainstalovat. Díky

hodnocení

0x

Zdravím, GF-07 jsem zprovoznil. Po instalaci příslušné čínské aplikace (odkazem přes QR kód) jsem musel zaplatit asi 6 USD na měsíc za službu. Používám předplacenou datovou SIM od T-Mobile s vypnutým PIN požadavkem. Pak v jednom okamžiku, po umístění na vnější parapet okna, začalo vše krásně fungovat i s vysokou přesností, nicméně nikdy nefungovaly sms povely z telefonu. Nyní je stav, že zařízení nejde ani zapnout, resp. červená dioda se po vložení SIM karty krátce rozsvítí a zhasne. Podotýkám, že je to v režimu nabíjení přes usb kabel (baterie je ok, napětí cca 3,8 V). Nic mě už nenapadá a je to škoda, protože kdyby to fungovalo, tak by byl poměr cena/výkon vynikající.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]