Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi-fi,předv.sdílený klíč pro WLAN

Od: verca5656 odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat,mám mobil nokia 5530 xpressmusic s možností připojení na internet pomocí wi-fi.Když se chci připojit na nějakou webovou stránku napíše mi ať zadám předvolený sdílený klíč pro WLAN.Ale nevím jak ten klíč zní.Nevíte kde bych ho mohla zjistit?Nebo popř.co se tam má vyplnit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud neznáš heslo do wifi sítě tak se tam nepřipojíš. Pokud je to tvá síť tak by jsi heslo měla vědět a nebo si ho opiš z wifi routeru/apčka na které se musíš z pc připojit...ale hádám spíš že se chceš připojit kdekoliv

alf*

přesně tak. Pokud je to v hospodě či kavárně obvykle se stačí zeptat u výčepu či kolemjdoucí obsluhy.

verca5656
hodnocení

a jak to heslo mám zjistit? kde? přes jaký wifi router? Ano chtěla bych se připojit kdekoliv..

tesyk*

Jo to by bylo žůžo, připojit se kdekoliv...,ale jde to jen někde, kde je nezabezpečená síť a ani tehdy to neni jisté.

alf*

psát umíš a číst ne? Co psal maverick? Buď je to Tvoje zařízení a tedy víš nebo cizí a někdo Ti ho řekne nebo je varianta se tam vlomit, ale není to zase tak jednoduché. A co je to všude, kdekoliv, v parku, na ulici na každou wifinu? To je možné ale jsme zase na začátku - buď znáš nebo někdo řekne nebo se tam vlomíš.

filipes*
hodnocení

0x

ten klíč je uložení ve Wi-fi na kterou ses přpojil ale jestli ho chceš zjistit tak to je docela těžký protože se na to zařízení musíš připojit přez počítač a ještě k tomu musíš mít ovladač k zařízení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]