Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nezná někdo prosím podrobněji řídící elektroniku (desku dle obr.) Came FZ-1 pro ovládání dvoukřídlých vrat? Vrata se někdy (po delší pauze) nechtějí otevřít. Mám podezření na relé motoru 1 pro otevírání. Nikde jsem zatím nenašel podrobnější popis popř. schema desky a nevím které relé (je jich celkem 5ks) je na co. Logickou úvahou se domnívám, že 4 jsou pro dva motory a dva směry pohybu vrat a páté je pro vypnutí pohonu fotobuňkou při registraci překážky. Je to tak? Pokud ano, potřeboval bych vědět, které relé (při správném zapojení dle návodu) je pro motor 1- směr otevírání a to bych zkusil vyměnit. Nepotřebuji rady typu: "vyndej desku a proměř" apod.. tak chytrý jsem také, spíše mi jde o radu někoho kdo přesně ví o co jde a tuto desku zná popř. by věděl kde nalézt schema či podrobný popis součástí (v běžném manuálu pro uživatele toto samozřejmě není).
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.