Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi note 8 pro

Od: pepus17* odpovědí: 8 změna:
Ahoj všem, moc prosím o radu. U mého nového telefonu se mi nepodařilo rozchodit aplikaci NFC pro platbu Google pay, po zapnutí NFC se mi nezobrazuje vůbec ikonka na horní liště telefonu jako tomu bylo u předchozího telefonu, má s tímto problémem někdo zkušenost,předem velice děkuji za jakoukoliv radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zapnout NFC v nastavení telefonu?

hodnocení

2x

Zkuste prostudovat tady miuios.cz/... , případně v nějakém dalším dotazu na tomto webu

pepus17*
hodnocení

Děkuji za radu, přepnout peněženku mi nejde dokud se nezapne NFC, ale i tak děkuji

pepus17*
hodnocení

Dělá mi to tohle, zapnu NFC vyjedu z toho a když se hned vrátím zpět tak je to vypnuté
priklad11*

Některé modely ani NFC nemají, to není tvůj případ. Některé mají NFC u nás nefunkční. Já měl Note 8T s ruskou ROM. Podle prodejce vše v pořádku. Jistě, v Nastavení šla zapnout čeština. Teď mám Evropský model, radši bych měl Global. Jsou dříve aktualizace. MIUI 12 ještě nemám.

priklad11*

Možná něco tady

idnes.cz/...

pepus17*
hodnocení

Měl bych mít evropskou verzi telefonu
priklad11*

Stačí zkontrolovat. Nastavení - Moje zařízení - Verze MIUI PCXEUXM

Teda to je pro 8T myslím že 8 Pro bude stejně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]