Nejste přihlášen/a.
Delsi dobu mám ještě problém u tv bez setoboxu. V tv je zapojen rozbočovač z kterého to jde na další tv. Mám to zapojené tak, že do kabelu který vede z anténní zasuvky přes rozbočovač Mám zapojeny jiný kabel a ten až do rozbočovače do TV jinak to vůbec nejde.
Může mi nekdo poradit jaké rozbočovače koupit a jaké kabely? Všude to jinak jede v pohodě, tady na té tv to bude urcite kabelem protože stačí to nějak pokroutit a je to ok. Nejspíš ten kabel nějak ztrácí signal a musim ho posílit tím že do něj mam zapojeny jinej :D
Díky
0x
Příjem Pozemního vysílání přes nový standart DVBT 2 je nutno přijímat u starších televizorů přes set top box.Pokud je signál přijímán ze společné antény,pak je potřeba ke každému televizoru jeden STB,V domácím příjmu je možné použít náhradní anténu ke každému přístroji přes jeden STB signál nestačí na víc televizorů.Novější TV STB nepotřebují,ale zase každému postačí jedna náhradní anténa.U silnějšího signálu by stačil jeden rozbočovač pro dva televizory.
JABRAKA
- Zapojení Antény se zesilovačem
- Zapojení od antény až k tv co ktomu?
- Zapojení 2 televizí na 1 antenu
- Zapojení zdroje antény
- Zapojení antény
- Zapojeni stare anteny
- Zapojení dvou antén do jedné TV
- Zapojení antény na televizi
- Zapojení-routeru s anténou
- Zapojení staré televize na anténu
- Digitální příjem - není signál?
- Problém s televizním signálem
- Autoradia a zapojení zesilovače anteny
- Panasonic Viera ztráta HD kanálů
- Špatný signál u autorádia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.