Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS pro s využitím pro geodézii - amatérsky

Od: ajax odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
je možné v cenové relaci kolem 20 tisíc korun pořídit nějaké GPS zařízení (třeba používané), které bych mohl využít jako geodet - amatér? Tj. kontrola hranic v terénu podle katastrální mapy s požadovanou přesností cca 30 cm pro převážně zemědělské účely a orientační zaměřování čehokoli. Např. provedu kabelovou přípojku v louce a chci si s uvedenou přesností uložit její průběh a následně ji v počítači zobrazit do katastrální mapy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Použité zařízení ano..
Nicméně já jsem toho názoru (a po mnoha zkušenostech), že každý z by měl dělat to co umí.
I když si tedy zaměření resp. výškopis udělat umím a nivelační analogový přístroj mám, vždy tyto věci zadávám geodetovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]