Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový dotaz.Chci si nalepit na zadní stranu televizoru LED pásek s USB který zasunu do TV.Jde o to že nevím jestli se to světlo bude zapínat a vypínat podle tv.Tedy když zapnu tv tak se světlo zapne a když tv vypnu tak světlo se vypne taky.Díky za odpověď.
správně uvažuješ, a kolik diod tam chceš dát? Máš LED pásek na 5 nebo 6V? 12V tam svíit nebude..
tak se jich zeptej jaký má parametry? bez toho to nekupuj...on může být dovnitř TV a mít také napájení 24V což by ti nechodilo z USB, MUSÍ být max na 5-6V, nebo sem dej na ten pásek odkaz
nemá, píše že chce kupovat v MOLL, P.S. moc jsem neviděl pásky na USB napájení, ale třeba nejsem znalý..
" Chci si nalepit na zadní stranu televizoru LED pásek s USB který zasunu do TV"
Pásek s USB je tam zmíněn. A běžně se prodává.
V USB u TV pásek mám, funguje bez problémů, ale doporučil bych rozhodně s možností přepínání barev. Ta bílá je aspoň pro mne na nic. Jinak na Aliexpressu je toho plno.
pásek má asi větší odběr, než USB u TVdává, klasika USB je 500mA, jedině zdvojit USB= prodává se kabel 2xUSB/1 USB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.