Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED pásek na zadní stranu TV, vypínání?

Od: alarm® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den mám takový dotaz.Chci si nalepit na zadní stranu televizoru LED pásek s USB který zasunu do TV.Jde o to že nevím jestli se to světlo bude zapínat a vypínat podle tv.Tedy když zapnu tv tak se světlo zapne a když tv vypnu tak světlo se vypne taky.Díky za odpověď.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

to vyzkoušej na mobilu jak se bude nabíjet z USB telky a hned máš jasno...

hodnocení

Když do tv dám flešku tak při vypnutí televize fleška přestane svítit tak předpokládám že podobně se bude chovat i ten LED pásek.

111®
hodnocení

0x

správně uvažuješ, a kolik diod tam chceš dát? Máš LED pásek na 5 nebo 6V? 12V tam svíit nebude..

hodnocení

Ten pásek chci koupit na mall.cz mají ho metrový za 175 a je určený do tv tak nevím.

Lze koupit na Alliexpress za mnohem nižší cenu, ale dodání trvá přes měsíc. Také mám takové ledky na zadní straně monitoru. Používám v zimě, když je šero. Jde k tomu koupit ovladač kterým ovládáte barvu a jas osvětlení. Po vypnutí TV se ledky vypnou a zapamatuji poslední nastavení.
Jde koupit i eLka, kterými můžete osvětlení dát kolem celé zadní strany. Stačí pásek nastrihat a zasunout do elek. Ale dá to celkem zabrat trefit kontakty.

111®
hodnocení

0x

tak se jich zeptej jaký má parametry? bez toho to nekupuj...on může být dovnitř TV a mít také napájení 24V což by ti nechodilo z USB, MUSÍ být max na 5-6V, nebo sem dej na ten pásek odkaz

Vždyť píše, že má pásek s USB. Ten určitě nebude na 24V.
111®

nemá, píše že chce kupovat v MOLL, P.S. moc jsem neviděl pásky na USB napájení, ale třeba nejsem znalý..

" Chci si nalepit na zadní stranu televizoru LED pásek s USB který zasunu do TV"

Pásek s USB je tam zmíněn. A běžně se prodává.

mall.cz/...

111®

no tak pardon, vidím ho prvně...

V USB u TV pásek mám, funguje bez problémů, ale doporučil bych rozhodně s možností přepínání barev. Ta bílá je aspoň pro mne na nic. Jinak na Aliexpressu je toho plno.

Mám z Alli s ovladačem barev a chodí OK.

hodnocení

Díky za vaše odpovědi řeknu dceři ať se podívá v angličtině nejsem zběhlý.Díky moc

jurajjuraj*
hodnocení

0x

mam ho tam i a spina podle zapnuti / vypnuti TV

karel556*
hodnocení

0x

Při zapnutí tv se led pásek rozsvítí a při vypnutí led pásek po několika vteřinách zhasne, aspoň já i několik známých to tak máme.

nic
hodnocení

0x

Bude se vypínat spolu s tv,

hodnocení

LED pásek jsem objednal až dojde připojím k tv a dám vědět.Díky všem za odpovědi a čas.

hodnocení

Tak pásek jsem objednal na mall.cz dnes nainstaloval ale chtěl jsem ho dát do tv do USB ale když ho dám do USB tak zapnu telku tak se pásek jen rozsvítí a zhasne.Takže aby mi to fungovalo mám ten pásek v set top boxu v USB takže to funguje akorát ne tak jak jsem myslel.

111®
hodnocení

0x

pásek má asi větší odběr, než USB u TVdává, klasika USB je 500mA, jedině zdvojit USB= prodává se kabel 2xUSB/1 USB

hodnocení

0x

Ja to mám tak že sem nalepil pásek na zadni stranu.Mám to na dálkově ovladani,je tam asi 15 barev.Podle nalady a hlavně večer to zapnu a když vypnu tel.tak prostě vypnu i pasek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]