Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit 4 zařízení k O2TV

Od: elinka odpovědí: 5 změna:

mám O2TV jak nastavit rodinné sledování a co je potřeba

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To je hodne strohy dotaz.
Co jsou 4 zarizeni? Tv? Pc? Tablet?...
U tv musi byt set-top box, nejsem si jisty jestli je pro smart tv appka.
Pc, tablet atd tak tam bud prihlasit pres web a nebo pres apku.
Prohlaseni je tusim shodne s moje.o2... a lze tam vygenerovat vice uzivatelu

hodnocení

1x

Jak jednoduše sledovat digitální televizi O2 TV - na této stránce zjistíte vše. Jak o příjmu na tv, tak PC i Androidu...Pokud máte tv Samsung, je to jednoduché, na PC se přihlasíte ke svému účtu, na Androidu po stažení aplikace O2 TV. Balíček RODINNÉ SLEDOVÁNÍ je za 100,-Kč měsíčně a sledování současně TŘÍ zařízení...

doplněno 11.08.20 23:04:

Pro současné sledování ČTYŘ zařízení jedině dotaz na O2...my čtyři přístupy nepotřebujeme...takže nepomohu

doplněno 13.08.20 16:29:

Oprava odkazu, zde

priklad11*

Takže celkem 400 Kč měsíčně. Já osobně bych sivybral něco lepšího

Všichni nemůžou skenovat porty. Taky musí někdo platit. Z čeho by ty firmy žily?
To byl jen vtípek. Já vím, že máš skylink.
Na druhou stranu, jestli si platí O.2 tv kvůli fotbalu, tak mu tvoje rada, že může změnit providera za levnějšího, je platná jak mrtvýmu zimník.
priklad11*

S tím fotbalem souhlas. Veškerý sport by měl být na placených kanálech jako je to jinde ve světě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]