Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou chladničku zvolit?

Od: katka00 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, scháníme ledničku s mrazákem dole, nejlépe A+++ a výška 200cm a cenovka do těch 16 tisíc Kč. Všude v elektru se nám snaží vnucovat ledničky co mají třeba A++ 185 atd jelikož potřebují vyprodat zásoby starších kusů.

Tak jsem se rozhodla projít si internet a nabídky a zaujali mě dvě ledničky, ale nerozumím všem těm specifikacím tak bych ráda kdyby se někdo koukl na dva odkazy a poradil :) Jediný co chci určitě za funkci abych nemusela nechávat lednčku a mrazničku odmrazovat.

alza.cz/...

alza.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Každýmu se líbí něco jiného.
Já do domácnosti kupuji Electrolux/AEG, takový lepší střed a nestěžuju si.

hodnocení

0x

Klimatické třídy. Lednice jsou parametry velmi podobné, akorát LG je skoro 70cm hluboká...Osobně Gorenje...doma máme velmi podobnou Bosch, vypadá stejně, jak Siemens...vyrábí je Turci na jedné lince, na jedné lepí nápis Bosch, na druhou v řadě Siemens...

katka00
Takže by jste raději doporučil Gorenje?

hodnocení

0x

LG nebrat, je to šmejd. Oprýskává se barva, šuplíky z levného plastu praskají. Zlatý levný Electrolux.

mnd®
hodnocení

0x

Máme doma jako svatební dar Samsung ( mražák dole/lednice nahoře ). Nevýhoda je,že má jeden ,,motor,, jak na ledničku tak i mražák.Papíry už nemám a štítek určitě bude zezadu - ale vytahovat ji ze stěny nebudu .Výhoda je v tom,že už třináctým rokem šlape bez zásahu člověka do tzv.elektro. a mechanické části bez problémů.Odmražuje se sama..Tím chci jen říct,že asi nezáleží na značce ale na tom jak a kvalitně a z čeho je sestavená.Můžete od stejné značky koupit 10 kusů a v pohodě několik let a nebo každý druhý ,,výrobek,, bude každé čtyři měsíce opravován.Ale tak je to se vším v oblasti elektro.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]