Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soundbar se vypíná

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Mám satelitní přijímač CRYPTOBOX 650 HD, z kterého jde kabel HDMI do SOUNDBARU SONY, na kterém stojí TV SONY BRAVIA. Z tohot soundbaru jde také kabel HDMI do TV SONY. Když v MENU TV zapnu zvuk soundbaru, tak se po chvíli automaticky přepne na reproduktory v TV a hodí to hlášku, že z důvodu nekompatibility byly aktivovány reproduktory v TV. Můj syn je toho názoru, že je na vině ten satelitní přijímač, protože když je odpojen a sound bar je připojen na PLAYSTATION, tak ten zvuk ze soundbaru jde. Poradí někdo, jak to zapojit, aby byl ten soundbar funkční?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ijanek
hodnocení

2x

Máte ten soundbar zapojen do hdmi3? V tv Sony je to hdmi/arc, takto to mám já a tam by měl jít zvuk, nebo optika pokud máte možnost. V hdmi 1 mám playstation, v 2 mám mini pc a v3 hdmi mám soundbar. TV i soundbar mám sony

hodnocení

Na tom soudbaru je výstup TV OUT ARC. Na televizi jsou 2 vstupy HDMI IN volné a z druhé strany je zapojen ten soundbar. Musím zkontrolovat, je-li to ten ARC. Nyní to nejde, manželka se dívá*smich*

hodnocení

Tak ten výstup ze SOUNDBARU je zapojen do vstupu TV označený jako HDMI arc, ale stejně hrají jen repráky TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]